2013. július 16., kedd

Meglepetés rész


Sziasztok,
most egy kivételes résszel jelentkezem a számotokra, hiszen ma van annak a gyönyörű, hihetetlenül szép, kedves, aranyos és közvetlen lánynak a születésnapja, akivel az oldal foglalkozik!
Ma lett 21 éves, és ma este lesz az érettségi bál, amin Louis elkíséri őt.♥
Eleanor számomra egy divatikon, mégha furcsán,  és nevetségesen is hangzik. Directioner volt, és az is, és még így is sikerült neki az, amire minden egyes rajongó vágyik: összejönni az egyik bandataggal, méghozzá Louis-val. Eleanor engem is, és szinte mindenkit sok mindenben tanított meg az életben. Inspirál minket a divat terén is, hiszen nagyon letisztult, divatos és különleges az öltözködése. Teljesen pozitív egyéniség, életvidám és közvetlen a rajongókkal is, beszélget velük, képet csinál velük, ír nekik ha azt kérik élőben is! Bár ő nem híres, mint például a többi kiemelkedő sztár, de mégis van akinél nagyobb egyéniség:) Eleanor nagyon szeretetteljes lány is, emlékszem mikor Louis mondta,hogy vett neki egy nyakláncot, és más ékszert és El azt mondta,hogy neki nem az kell,hogy rá költse a pénzét, hanem neki minden ami kell, az maga: Louis!♥

Nem is fecsegek tovább, hanem remélem mindenkinek tetszeni fog az én kis meglepetésem, az én kis ajándékom ezen a kivételesen csodás napon nektek!
Puszi,Berni.


Új H&M kollekció megérkezett az üzletekbe. Így most erről is szeretnék nektek írni, és bemutatni újonnan érkezett Eleanor féle ruhákat, amiket a boltokban már meg is vehettek.


Ez egy sötétkék maxi szoknya, de feketében is egyaránt kapható. A múltkor, a leárazásokon láttam sötét vörösben, világos szürkében és sötét zöldben is. Gumis derekú, és hosszított az alja. 
8.990 Ft az eredeti ára, és sajnos már nincsenek akciók!





Eleanor is előnyben részesíti a mindenféle szoknyákat, be is mutatok nektek egy párat, amit már hordott:
Eleanor ezt a szoknyát akkor hordta, mikor ő és Louis együtt
voltak a repülőtéren.
Eleanor ezt a szoknyát akkor hordta, amikor
a barátnőivel Halloween-ezni voltak.
Eleanor ezt a szoknyát akkor hordta, amikor Párizsban volt, tavaly.
Eleanor ezt a szoknyát régebben vette fel,
mikor egy buliban volt a barátaival együtt.
Eleanor ezt a szoknyát akkor vette fel, amikor ez
egyik szállodában volt, 1D koncert miatt.
Eleanor ezt a szoknyát akkor hordta amikor
egy ebédnél találkozott Louis családjával.
Ez egy fekete farmer. Ami a comb résznél, direkt tépett, szakadt hatást kelt. Elöl kettő zsebbel rendelkezik, és hátul is van kettő darab. Ez egy derékig felhúzott fazonú nadrág, de van belőle világoskék színű farmer is.
5.990 Ft a mostani ára.
Most pedig pár Eleanor féle short-ot mutatok be nektek. A rövidnadrágok Eleanor alapvető darabjai a ruhásszekrényében, sok féle van neki. Sok színben, és sokféle mintázatban is.
Eleanor ezt a nadrágot akkor hordta, amikor
ő és Louis elmentek vásárolgatni egyet tavaly nyáron.
Eleanor ezt a nadrágot akkor hordta, amikor ő
és Louis az egyik fesztiválon voltak.
Eleanor ezt a nadrágot tavaly nyáron hordta,
amikor a Starbucks-ban volt.
Eleanor ezt a nadrágot akkor hordta, amikor a
Starbucks-ban volt, és találkozott pár rajongóval.
Eleanor ezt a nadrágot akkor hordta, amikor
ő és Louis nemrégiben elmentek nyaralni kettesben.
Ez egy sima, fekete blézer. Szerintem, szinte mindenkinek rejtőzik egy ilyen, vagy esetleg ehhez hasonló darab a szekrénye fogasán, hiszen ez egy alapdarab egy lánynál.
Ez egy lazán illesztett darab, sima fekete. Szinte minden ruhához nagyon jól passzol.
Gombokkal van ellátva, és belső zsebekkel rendelkezik. Bélelt, selymes a belseje.
6.990 Ft a mostani ára.



Szintén bemutatok most nektek pár olyan blézert ami Eleanor hord, hiszen ő is tudja,hogy ez egy nagyon csinos darab, és amint ezt ő is bemutatja nekünk, sok stílusban, sok ruhadarabban kombinálható:
Eleanor ezt a blézert akkor hordta, amikor ő is Louis
ellátogattak az Olimpia egyik napjára délután.
Eleanor ezt a blézert akkor hordta, amikor a rajongókkal
találkozott séta közben.
Eleanor ezt a blézert akkor hordta, amikor Portia
születésnapi bulija előtt készülődtek, az ő lakásában.
Eleanor ezt a blézert még régebben hordta, egy buliban.
Eleanor ezt a blézert akkor hordta, amikor kifele a rajongók is
lekapták egy fotó erejéig a Starbucks-nál. 
Eleanor ezt a blézert akkor hordta, amikor ő és Danielle One Direction
fellépésre mentek. 
Ez egy szürke, lyukacsos darab. Nagyon szépen kidolgozott kardigán, aminek a hátulja kicsikét szellőzős is, hiszen nagyobb lyukakat hagytak rajta. Ez egy nagyon vékony darab, de mégis elegánsabb is, de otthon is bátran hordható egy lazulós, alvós, fáradt délutánra.
Kapható vörös, fekete, szürke és még fehér színben is.
5.990 Ft a jelenlegi ára.




Eleanor is hord mindenféle kardigánt. Nem sok félét láthattunk már rajta, de mindig teljesen letisztult volt tőle az adott összeállítása:
Eleanor ezt a kardigánt akkor hordta, amikor őt és
Louis-t elkapták a fotósok, az egyik reptéren.
Eleanor ezt a kardigánt akkor hordta, amikor ellátogatott Louis
meccsére, miközben Lux-ot vitte magával.
Eleanor ezt a kardigánt akkor hordta, amikor még régebben ő és
pár barátja felültek egy körhintára.
Eleanor ezt a kardigánt akkor hordta, amikor Louis és ő együtt
szilvesztereztek. 
Ez egy gyönyörű fekete, selyem blúz. 
Ujjatlan, és a mellkastól a vállig csipke van bele varrva. Galléros, és sok gombbal van ellátva. Nincsenek zsebei. És az alja kicsit hosszított hátulról! Nagyon csinos viselet.
Van belőle fehér, fekete és mályva színben is.
3.990 Ft a mostani ára.







És végül megmutatom azt a ruhadarabot, amit Eleanor nagyon szeret, sok mindent kombinál vele, és előnyben részesíti, ez nem más: mint a blúz!

Eleanor ezt a blúzt akkor hordta, amikor megjelent az
egy One Direction koncerten.
Eleanor ezt a blúzt akkor hordta, amikor Louis
és ő az egyik díjátadóra mentek el.
Eleanor ezt a blúzt akkor hordta, amikor ő és
Louis együtt szilvesztereztek.
Eleanor ezt a blúzt akkor hordta, amikor
elment a szüleihez. A képen az anyukájával van éppen.
Minden lány kínlódik, és bajlódik folyamatosan az alakjával. A többségre igaz,hogy sosincs megelégedve magával, a testével, az adottságival. Mindig azt szeretnénk ami a másiknak van, mert lehet,hogy nagyobb melleket akarunk, vékonyabb karokat, laposabb hasat, karcsúbb derekat. De még ha fogyókúrázunk is, még ha koplalunk is, akkor sem lesz olyan az alakunk, amilyenre mi nagyon vágyunk, de most megmutatom nektek,hogy mit vegyetek fel,hogy megkapjátok a kívánt alakot! 

1. Amit szeretnél elérni: vékonyabb karok
Amit kerülnöd kell: pánt nélküli, és a spagettipántos felsők.
Aminél többet takar  a ruha ujja a felkarodból, annál vékonyabbnak fog tűnni a kezed. A bő szabású, és a háromnegyedes ujjú ruhákat kell felvenned, a vékony karok eléréséért. 

1: Bershka- AKCIÓS: 4.995 Ft
2: Bershka- AKCIÓS: 5.995 Ft
2. Amit szeretnél elérni: nagyobb mellek
Ha kisebb mellekkel rendelkezel,  akkor a spagettipántos, mélyebb kivágású felsőket ajánlom nektek. A mellrésznél kicsit díszített felsők is nagyon jók a nagyobb mell elérésében, mert optikailag nagyobbít.  A fodros, esetleg vastagabb pántú ruhadarabok is nagyon jók lehetnek. A nyakba köthető felsőket is ajánlom, hiszen azok kicsit megemelik a mellet. 
1: Bershka- AKCIÓS: 4.995 Ft
2: Bershka- AKCIÓS: 3.595 Ft
 3: Amit szeretnél elérni: laposabb has
Amit kerülnöd kell: a kasba vágó darabokat.
Amit bátran hordhatsz, az a gumis derekú szoknyák, nadrágok. Nagyon jók lehetnek neked a derékben megkötős ruhák, az overallok. De ha a megkötés helyett egy masni van, akkor az is nagyon jó lehet.   
1: Bershka- AKCIÓS: 6.995 Ft
2: Bershka- AKCIÓS: 4.995 Ft
4. Amit szeretnél elérni: karcsú derék
Ha úgy érzed,hogy nagyobb a derekad, mint amekkorát szeretnél, akkor ha minél jobban kiemeled a derekadat, optikailag annál vékonyabb lesz az egész alakod. 
Amit kerülnöd kell: magasított szárú nadrágok, a deréktől fokozatosan bővülő szoknyák.
A derékben megkötős, masnival ellátott, széles, övvel díszített, és összefogott darabok lehetnek a karcsú derék elérésében a segítőid! 

1: Bershka- AKCIÓS: 6.995 Ft
2: Bershka- AKCIÓS: 6.995 Ft
5. Amit szeretnél elérni: keskeny csípő
A lényeg,hogy kicsit szélesíteni kell a vállaidat, ezt pedig a csónaknyakkal érheted el a legjobban. Mindjárt meg is mutatom,hogy milyen az a ruha. Vagy a vízszintesen csíkos ruhák is nagyon jók lehetnek, a cél elérése érdekében. Ha szoknyát veszel, akkor a lágy libbenésűt válaszd ki, mert az a legjobb. 
1: Bershka- AKCIÓS:2.995 Ft
2: Bershka- AKCIÓS: 4.995 Ft
6. Amit szeretnél elérni: nyúlánkabb alak
Pont jó,hogy erről írok, hiszen akciók voltak, lehet,hogy elcsíptek még párat. De például a H&M-ben is, folyamatosan le voltak akciózva a bő szabású, földig érő ruhák. És a nyúlánkabb alak elérésében pont az ilyen fajta ruhák segítenek a legjobban. Az,hogy ezek a ruhák, csak a magas lányokon mutatnak jól, az egy nagy butaság! Hiszen, nem csak a felhőkarcolók tökéletesek mindenben, hanem a rendes, normális magasságú lányok is nagyon csinosak lehetnek egy ilyen ruhában. 
1: Bershka- AKCIÓS: 6.995 Ft
2: Bershka- AKCIÓS: 6.995 Ft
7. Amit szeretnél elérni: kerekebb, teltebb formák.
Ez a rész inkább a fiúsabb testalkatú lányok kedvence lesz, hiszen a leginkább ők szenvednek ebben a traumában. A kerekebb, sokkal teltebb formákat fodrokkal, és nagyobb, sokasodó mintákkal érhetitek el a leginkább. De ami már elég régóta divat: a csipke, szerintem ez az örök divat is egyben, legalábbis én ezt vallom. Szóval a csipke is az, ami kellőképpen a barátod lehet, hiszen segít a kerekebb alak elérésében is. 
1: Bershka- AKCIÓS: 2.995 Ft
2: Bershka- AKCIÓS: 1.795 Ft

Mint tudjuk a kozmetikumok mára már minden egyes korosztálynak egyaránt nagyon fontos, és minden korosztálynak egyaránt készítenek újabbnál, újabb termékeket. De a fő célpont a mi korosztályunk, a tinédzserek.
De gondoljatok bele: van aki több ezer forintot rááldoz, kiad a kezei közül egy teljesen hagyományos eljárásért. Például ott van a sminkes, a kozmetikus. És ha mindenki belegondol, akkor  ezeket otthon is eltudja készíteni, eltudja végezni, hiszen házilag is előteremthetőek. És maximum csak pár száz forintunkba kerül csak.

Ezért is most úgy gondoltam, hogy bemutatok nektek 3 darab házilag elkészíthető kozmetikumot, amit a szépséged esetében tehetsz, és otthon is könnyen elő lehet teremteni.


1. A tisztítás érdekében: tojáspakolás. 
~Amire szükséged van hozzá:
-2 darab tojás
- citrom
- egy tál
- botmixer, esetleg ami még jobb lenne, az a habkeverő 
A két tojás közül nekünk csak a fehérje kell, a sárgáját választ el tőle, és tedd bele egy másik pohárba. A kettő darab tojásfehérjét verd fel a habverőddel, addig ameddig szilárd nem lesz, ameddig teljesen össze nem áll az egész. Majd csöpögtess bele pár csepp citromlevet, és azt is ugyanúgy keverd el benne, ahogyan a tojásfehérjét is csináltad. 15- 20 percig hagyd az arcodon, majd pedig langyos vízzel mosd le.
~ Az eredmény: mattá teszi az eddigi zsíros bőrt, és összehúzza az összes pórust az arcban. 


2. A radírozás érdekében: élesztő.
~Amire szükséged van hozzá:
-élesztő
-tej
-egy kis tálka
Öntsd a kis tálkádba a tejet, de figyelj arra, hogy nem kell belőle olyan sok, hiszen csak egyszeri használatra lesz! Aztán tedd bele a kiöntött tejet a tálkába a mikróba, vagy ha éppen most neked sokkal jobban kézre esik, akkor forrald fel.
De fontos, hogy ne legyen annyira meleg, hanem csak langyosra csináld. Aztán egy kis kevés élesztőt morzsolj bele a tálkába, amibe már megmelegítetted a tejet, aztán jól keverd össze és utána pedig vidd fel fokozatosan az arcodra. Majd miután már teljesen megszáradt, akkor ne mosd le, hanem csak az ujjaiddal morzsold le. 

3. A mitesszerek érdekében: uborka.
~Amire szükséged van hozzá:
-uborka
-citrom
-élesztő
-egy tálka
-botmixer, esetleg krumplinyomó
Reszeld le az uborka negyedét, esetleg a felét, ahogyan neked jobban tetszik. És aztán kezd el pépesíteni botmixerrel, vagy krumplinyomóval. Közben pár csepp citromlét csöpögtess bele, a kedved szerint add hozzá a mennyiséget, és aztán egy kis élesztőt is tegyél bele.
Ha készen van minden anyaggal együtt a pépesítési folyamat, akkor óvatosan vidd fel az arcodra az elkészült masszát.
Majd 15-20 percig hagyd fent a bőrödön. A vége fele tegyél a szemeidre 2 karika uborkát, hiszen az sokat segít a szem nyugtatásában, és segít eltüntetni a karikákat is, a szemek alól.





Kértétek, hogy mutassak olyan ruhákat amelyek csinosabbak, és egy adott alkalomra fel tudtok venni:
Ezek is Eleanor által inspirált ruhák.




Bár én már kétszer írtam Eleanor-nak twitter-en, bár ezt a blogot biztosan nem látja, és nem is értené, de azért nagyon boldog születésnapot szeretnék innen is, az oldal nevében is kívánni a mi kis kedvencünknek, egyesek példaképének, és számomra óriási divat ikonnak Eleanor-nak!♥

Remélem, hogy ez a mai nap lesz életed eddigi legjobb, legélvezetesebb és legvidámabb napja! Nagyon várom már,hogy milyen ajándékokat kap,hiszen reggel óta folyamatosan kapja az aranyosabbnál, aranyosabb köszöntéseket, egyaránt a barátaitól, a családtagjaitól, a rajongóktól, és tőletek.♥

2 megjegyzés:

  1. Imádtam ezt a részt! ♥ Minden bejegyzésedben találok valami hasznosat, vagy amit éppen keresek. A tojásos pakolást mindenképpen kipróbálom, mert elég zsírós a bőröm :S
    Na mindegy, imádom a blogod, puszi! ♥ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      nagyon örülök neki,hogy ez a rész is ugyanúgy tetszett, mint a többi :) Igen, próbálok hasznosabb dolgokat is belecsempészni, hogy ne mindig csak a szokásos rovatok legyenek, mert akkor unalmassá válna az egész egy hamar! Remélem hatott a tojásos, ha már kipróbáltad:) Köszönöm♥ :))
      Puszi,Berni.

      Törlés