2013. július 14., vasárnap

10. rész- Színkavalkád

Sziasztok,
nem tudok még hányszor köszönjem meg nektek azt,hogy mindig itt vagytok mellettem, hogy itt vagytok nekem ,és mindig mellett álltok! A FB csoportban 167-en lettünk már, sokan aktívak vagytok és 16.711-en kattintottatok már a blogra, és olvasgattátok. De aminek nagyon örülök,hogy már 104 feliratkozóm lett, és remélhetőleg ez még jobban csak bővülni fog az elkövetkezendő időben is!
Köszönöm a kommenteket is, és a sok pozitívumot amiket tőletek kapok.♥
A rész végén egy kis különlegesen fontos információt találtok, amit érdemes elolvasni!
Puszi,Berni.

Az arcformákról körülbelül 3 résszel ezelőtt írtam elsőnek, és mindenkinek nagyon tetszett. Egyre több hasonló kérést kapok tőletek,hogy ezen a téren mit írjak le, mit fejtsek ki amivel nektek nagyon sok mindenben tudok segíteni. Emellett mindenféle már kérést is kapok tőletek kommentekbe, a részek alatt. Egyre többen írjátok azt,hogy írjam le,hogy Eleanor mit sportol. Figyeljetek, ezt már egyszer leírtam, és bőven kifejtettem, aztán pár részel utána is írtam még nektek róla egy kevés részt, ami alapján az egy segítség volt, így azt olvassátok el,mert csak annyi áll a rendelkezésetekre sajnos. Azt is írtátok, nem is egy ember,hogy írjam le a sportokhoz kapcsolódóan,hogy Eleanor milyen ruhát vesz fel hozzá, amikor elmegy például futni, vagy pedig azt az edzéstervet végzi el éppen, amit nektek is leírtam az első pár részben, pontosan, lépésről lépésre. Igen, milyen ruhákat..Utána kerestem,és keresek is, fordítok, kutatok, de sajnos semmit sem találok róla. De nem adom fel, mert ti kértétek!




1.
Eleanor ezt az összeállítást akkor hordta, mikor Louis-val volt vásárolni egy délutáni napon, és ezt a képet az egyik rajongó készítette róluk.

Ez egy sima, fekete, selymes, átlátszó anyagból készült felső, amit El a TopShop-ban vett.
(katt
/7.330 Ft/
Cipőként, a jól bevált, egyszerű, magasított szárú, sima fehér Converse cipőjét vette fel, ami a nadrágjához is tökéletesen passzolt. (katt)
A szokásos, bevált Ray-Ban sötétített lencséjű, pilóta napszemüvegét vette fel.
(katt)
/54.290 Ft/
Egy, egyszer már bemutatott Links of London karkötőt viselt a bal kezén. (katt)
/41.80 Ft/

2.
Eleanor ezt az összeállítást akkor hordta, mikor a Starbucks-ban volt, a szokásos italáért.

Ezt a galléros, farmer hatású, farmer színű blúzt a Band of Outsiders-ben vette. Egy kis különlegesség erről a blúzról az,hogy ez eredetileg egy férfi felső, ahogyan azt a hivatalos honlapjukon is leírták, de mégis egy női modell reklámozza az interneten is, és Eleanor is büszkén hordja, hiszen nagyon jól áll neki.
(katt)
/104. 180 Ft/
A fekete Mulberry táska is megtalálható volt az összeállításban. 

A szokásos alapdarab, a fekete, szűkített nadrág sem maradhatott el ebből a szettből, hiszen tökéletesen illik a blúzhoz, hiszen az is farmer hatású. Eleanor ezt a TopShop-ban vette, már régebben. (katt)
/11.150 Ft/
A szett végezetéhez érve feltűnik a hagyományos Converse cipő is. (katt

3.
Eleanor ezt a felsőt akkor hordta, mikor július 9-én, ellátogatott a One Direction koncerte, és a barátaival nézték végig a mesés turné egyik állomását.

Sajnos itt csak Eleanor blúza látszik a szettből, de ez a darab is igazán mesés. Nagyon szép,hogy a könyök alatti résznél elkezdődve, a csuklóig egy ezüst díszítést, ez ezüst anyagot kapott az egész felső. V alakú kivágása van a nyakánál, és a mell részétől kezdődve a has legaljáig kapott egy halvány, de mégis fényes, szürkés alapot. (katt
Eleanor ezt a TopShop-ban vette.
/35.120 Ft/

4.
Eleanor ezt a szettet akkor hordta, amikor ő és Louis az arénánál elsétáltak a rajongók előtt, most júliusban.

Megint csak feltűnt ez a tipikus, Eleanor stílusára jellemző overall, amit az Asos-ban vett, még régebben.
(katt)
/18.870 Ft/
Itt feltűnt az egyre többet látott Converse, sima, fehér, magasított szárú cipő.
(katt)
Egy TopShop sarut viselt az összeállításához. 
És a Mulberry táskája is ott lógott a jobb vállán. Miközben egy TopShop felsőt viselt, amit egyre gyakrabban láthatunk rajta. 
Végül az oszlopos, pilóta napszemüvegét viselte, amit a Ray-Ban-ben vett. (katt)
/57.080 Ft/

Ez egy kért rovat volt, méghozzá az egyik olvasó vette fel, és én meg szívesen írok akkor most róla, hiszen sokatoknak tetszett ez a téma is.

1. Ha fekete a hajad, világos az arcbőröd, és kék a szemed:
Ha világos az arcbőröd, akkor használj mindig, lehetőleg hidratáló arckrémet, főleg nyáron, de az végülis mindenkinek ajánlott. A leginkább a megfelelő, és a legjobb, és egyben én is nagyon ajánlom, az a BB krém, amiről egy pár szót írtam is az előző részben. De, ha te mégis inkább az alapozókat részesíted előnyben, minden körülmények között, és ebből nem is tágítasz, akkor arra is van egy megoldásom. Fontos, hogy akkor az alapozót csak nagyon vékony rétegben kend fel az arcodra. Mert rizikós a világos bőrön az alapozó, mert maszk hatása lehet, és az nevetséges is, és eléggé feltűnő is!
Az alapozás, és a bőrfelület után, minidig a szemek következnek, ez ilyen második lépés.
Ha kék a szemed: akkor a kék szemfestéket ajánlom, annak az árnyalatait, esetleg hasonló színű kéket, mint amilyen a szemed is, de a natúr színek még szebbek! 
Például használhatsz a szemhéjadra: pezsgőszínt, lilát, barnás színeket, világos rózsaszínt, padlizsánt, zafír kéket.
Ha kontúrozni szeretnéd a szemedet, és kicsit kiemelni,hogy domináljon,akkor mindig fekete, sötét színeket használj! 
Ha sötéten kontúrozol és az előbb felsorolt színek közül választasz egy hozzád illő darabot, akkor az összhatás nagyon jó lesz,mert kiemeli majd a szép, fekete hajadat. 
Ha kiszeretnéd emelni a szemedet is,akkor tegyél rá szempillaspirált is. 
És most elérkeztünk az egyik legfontosabb részhez: a pirosítóhoz. Neked világos, én hamvas az arcbőröd, amihez világos, halvány rózsaszínes pirosítót kell használnod. De fontos,hogy ebből is csak 1 réteget használj, keveset vigyél fel az arcodra. Az utolsó, és szintén kihagyhatatlan: a száj. Ha erős, sötétebb színt választottál a szemhéjadra, akkor egy világosabb szájfényt kenj a szádra, hiszen úgy lesz jó, üde a végeredmény.

2: Ha barna a hajad, barna a szemed, és az arcbőröd pedig világos színű:
Ez az arc,szem és hajkombináció a leggyakoribb, ha belegondoltok. Erre az arcbőrre is a színezett, hidratáló krémet ajánlom, avagy a BB krémet. De ezen az arcon már szépen mutat, ha egy szintén vékony rétegű alapozót kensz rá. A barna szem minden árnyalata a melegséget,a kedvességet és a szeretet sugározza, a mindenféle kutatások eredményeként, így ezt a szemszínt kell kiemelni a sminkben. Amilyen színű szemhéjfesték ajánlott a számodra: a csokoládébarna, a karamell, a mályva, a lila és a rózsaszín is.
A szemed belső szemzugába, az orrod felé, oda ajánlottabb ha a kiszemelt színnek, egy kicsivel világosabb árnyalatát használod, és azt kened fel arra a részre. Míg a szem sarkába, a füled félöli résznél, egy sötétebb árnyalatú szempúdert használj. Szempillaspirálban, és szemceruzában mindig feketét használj! Ha pirosítót viszel fel az arcodra, akkor rózsás árnyalatút használj, hiszen az illik a legjobban az arcodhoz. Ha szemeidet nem emelted ki olyan feltűnően, és kiemelkedően, akkor vöröses színű rúzst, esetleg szájfényt használj. Ha pedig teljes mértékben kiemelted a szemedet,akkor fontos,hogy világos színű szájfényt használj.

3: Ha barna hajad van, kreol színű bőröd, és sötétbarna szemed:
Ha te ilyen típus vagy, akkor olvasd el az előző pontot - a kettest- hiszen ugyan olyan színkombinációk illenek hozzád is, mint a barna szemű, barna hajú, világos arcbőrű lányokhoz. De még, ami neked nagyon jól áll, és természetesen bátran sminkelheted vele magadat: az az arany szín. Ehhez a bőrhöz a krémes, vitaminis, hidratáló alapú alapozó a megfelelő. Ha a szemed karikás akkor egy tökéletes minőségű korrektort használj arra a részre. Ha igéző, és dús szempillaspirált szeretnél,hogy dúsnak, és gyönyörűnek látszódjon a szempillád, akkor Eva Longoria által régebben is reklámozott szempillaspirálját használd, a L'Oreál Extra-Collage-t, hiszen a tekinteted csodás lesz tőle!
Az arcod almácskáira kell felvinned a meleg, pirosas pirosítót, de csak nagyon vékony rétegben kend fel a bőrödre. Az ajkaidra színtelen, csillogó szájfényt kenj fel.

4: Ha a hajad szőke, világos az arcbőröd és a szemed kék, vagy zöld:
Nem muszáj, de ha te nagyon szükségesnek érzed, akkor az alapozók közül a könnyű hidratálót használd, mivel világos a bőröd így a sima alapozó nagyon meglátszana rajta, és maszk hatást keltene mindenki számára ha rád néz. Pirosítóban világos színeket, lehetőleg világos rózsaszínt válassz, hiszen az illik legjobban a bőrtónusodhoz.
Ha zöld a szemed: akkor a lila minden árnyalata, a fekete és a szürke színek állnak jól, ezekkel bátran kenheted a szemhéjadat.
Ha kék a szemed: akkor a világosszürke, a türkiz, a levendula, a rózsaszín, a lila, a fekete és a zafírkék áll jól, ezeket  színeket bátran kenheted a szemhéjadra.

A szőke,  gyönyörű hajadat sötétebb szemfestékkel tudod kiemelni a legjobban.
A fekete szemceruza, és a szempillaspirál nagyon ajánlott, szinte kötelező ennél a bőrtónusnál, és ennél a kombinációnál! És a végéhez érve, a szájfények közül leginkább a rózsaszín illik hozzád a legjobban. 

5: Ha a hajad vörös, világos az arcbőröd, és a szemed kék:
Mivel világos az arcbőröd, ezért csak vékony, lehelhetni világos alapozót használj. Mivel kék színű  szemed, ezért a világosszürke, a türkiz, a levendula, a rózsaszín árnyalatai, a lila, a fekete, és a zafír színű szemfestékek állnak jól. Mivel vörös színű a hajad, ezért ennek a kiemelésének a zöld, a türkiz és a szürke összes árnyalata kell. És elérkeztünk a pirosító részhez, fontos,hogy barack színűt, esetleg világos rózsaszínes árnyalatú pirosítót vigyél fel az arcodra, de csak vékony rétegben. Ha szájfényt, esetleg rúzst szeretnél felkenni az ajkaidra, akkor arany, barack, barnás vagy vöröses színűt válassz.  

Volt egy olyan kérése az egyik olvasónak, pár résszel előrébb, de még csak most jutottam el oda,hogy megcsináljam is,hogy írjak arról,hogy Eleanor milyen sampont és balzsamot használ.
Hogy őszinte legyek néztem egyet, hiszen ilyet még senki sem kért, de úgy voltam veletek,hogy a kedvetekért bármit. És mivel sajnos én nem tudtam, ezért külföldi oldalakon folyamatos kutatásba kezdtem, és nem találtam szinte semmi használhatót, csak egy dolgot.

Ez egy spray ami Eleanor biztosan használ a hajára. Ezt Louis egyik testvére erősítette meg még régebben is. Így csak ezt tudom, de sajnos az árát nem találtam meg sehol meg. 

Sós víz alapja van. Vizes hajra kell ráfújni, rögtön hajmosás után és meg kell várni míg megszárad. Az eredménye sexy, dús és göndör loknik lesznek, hasonló mint Eleanor-nak is van. Ne hajszárítót használjunk a száradás miatt, hanem engedjünk,hogy a nap,hogy a levegő szárítsa meg, mert akkor sokkal szebb lesz az összhatás a legvégén. 

Volt egy kérés, amit már nem először kapok meg, hogy írjak Eleanor sportozatáról. Hogy milyen ruhákat szokott hordani amikor meg edzeni, amikor a napi edzéstervet csinálja. Megint csak azt kell mondanom,hogy sajnos nem találtam erről semmit sem, de, így is megpróbálom teljesíteni ezt a kéréseteket.
Arra gondoltam,hogy az talán jó megoldás lenne ha bemutatnék nektek 3 sport összeállítást, amit Eleanor ihletett és talán ebből letudtok szűrni valamit,hogy ő mit hordhat ilyenkor, remélem ez jó ötlet és azt is,hogy ez is egy jó megoldás,mert mindent felforgattam de nagyon semmit sem találtam!

1.
1:  Ez egy melltartó, tipikusan a sportolóknak, és a sportra vágyó, a sportra éhező embereknek készültek ezek a darabok. Sok helyen megtalálhatóak, sok fajta van belőle, és sok színű is. Az ára is mindig más, így szinte nagyon olcsón is hozzá lehet jutni. De én mindenkinek leginkább a Nike darabokat ajánlom, nagyon jó az anyaguk, rugósak, tartósak és nem kopok ki belőlük a szín sem, és éveken át használhatóak, olyannyira,hogy mindig olyan, mintha egy újonnan vett darab lenne. (Katt
2: Tökéletes,hogy ezt a cipőt választották az outfit-be, hiszen Nike, ami szerintem az egyik legjobb futócipő márka is egyben. Nagyon kényelmes viselet, és sokkal jobb neked is, de főleg a lábadnak, mégha nem is veszed észre,hogy ha futócipőben futsz, akkor a lábad nincsen olyan közel a talajhoz, mintha egy sima, egyszerű, nem használt utcai, tornacipőben futnál, hidd el! A Nike darabok közül óriási a választék is, így kedvedre is találhatsz több színűt, és mintájút: Katt
3: Nagyon sok helyen lehet ilyen térdig érő nadrágot találni, és már pár száz forintért is be lehet szerezni.
4: Az inspirált szettben még feltűnik egy kulacs is, ami nagyon hasznos minden futó, minden sportoló ember számára. Nagyon fontos, főleg ebben a hőségben,hogy mindig legyen nálunk valamiféle ital. Például kulacsban is, hiszen az sokkal praktikusabb mint egy sima, használt üveg. Főleg sportolás közben a víz a legjobb szomjoltó, én a szénsavmenteset ajánlom mindenkinek. Az outfit-ben ez egy TopShop kulacs. (Katt-csak egyet találtam ott) 

2.
1: Ez ugyan olyan felső mint ami az előző outfit-ben fel volt tüntetve, csak ez egy Nike darab. (Katt
/8.760 Ft/
2: Ez egy nagyon jó Nike futócipő, ahogyan mondtam, hogy ha futni szeretnétek, és elszeretnétek kezdeni sportolni, akkor mindenféleképpen futócipőt vegyetek magatoknak, hiszen az a legjobb a lábatoknak, a talpatoknak. 
3: Ez egy sima ujjatlan felső, ilyet bárhol tudtok venni, és ha nem is az,hogy szégyenlősek vagytok, de nem szeretnétek sport melltartóban rohangálni, akkor vegyetek fel rá egy ilyen otthoni, szinte semmilyen felsőt.
4: És végül nadrágként, itt egy hosszú, de mégis nagyon vékony, és tökéletesen szellőző Nike darabot mutatnak be nekünk, de szerintem egy ilyen, vagy hasonló nadrág is lapul mindenki szekrényében. (Katt
/15.770 Ft-Nike/

3.
1: Ez egy Victoria's Secret nadrág, de én amint megláttam az összegét rögtön padlót fogtam, ezért is inkább nem is mutatom be nektek, hanem szerintem hasonló, esetleg majdnem ugyan ilyen nadrágja mindenkinek a szekrényében lapul, ami tökéletes az egyes sportokhoz is. 
2: Ez szintén egy Nike futócipő. (Katt)
Ami a képen van, olyat sajnos nem találtam, de hasonlót igen.
/ 39.420 Ft/
3: És végül ez szintén egy Nike sport melltartó kollekció egyik rózsaszín darabja, ami nagyon jól illik az egész szetthez, hiszen fekete, szürke és a fehér színek kombinációja jelenik meg benne. (Katt
/10.220 Ft/

Egy kis érdekesség, amit sokan szerettek olvasgatni:
3 testvér alapította eredetileg ezt a divatmárkát. Név szerint Alexander Elizeus, Laurent Elizeus, neki a fia Tony, és Georgette Elizeus. Reklámkampányt kezdeményeztek az alapítók, így vált nagyon sikeressé a The Kooples, mikor megnyitották az első üzletüket. A reklámkampányban óriási figyelmet kaptak a felvázolt szexuális párok (heteroszexuálisak, és homoszexuálisak), ők reklámozták és hordták a márkát képviselő ruhadarabokat. Nem csak holmi casting párokat tettek össze a kampányreklámban, hanem eredeti, már meglévő, kapcsolatban élő párok szerepeltek benne. A Street Chic ihlette meg az alkotókat a ruhadarabokban, ezért ezt a nevet kapta az első kollekció, amiben a rock és a vintage ruhadarabokat tüntettek fel. A fekete, és a fehér volt inkább az elsők között a domináns színek, és eleinte csak az apró díszítéseket vetettek be. Jelenleg 280 The Kooples üzlet nyílt már eddig világszerte. 

Eleanor által viselt The Kooples ruhadarabok:
Itt Eleanor blézere a The Kooples darab.
Itt Eleanor fekete ruhája a The Kooples darab.
Ezt Louis születésnapi buliján vette fel.
Itt a szőrmés bőrkabát a The Kooples darab.
Eleanor-on ezt már sokszor láthattuk.
Itt a fehér, selymes pulóver a The Kooples darab.
Ezt a felsőt akkor hordta, mikor Dani és ő együtt eltöltöttek pár órát, még
karácsony környékén. 
Ez is egy The Kooples darab, amit El
nagyon előszeretettek szokott felvenni nagyobb
eseményeken is, akár egy baráti összejövetelen is. /18.300Ft/
1:
Most egy divatos nyakláncot mutatok be nektek,hogy annak ellenére,hogy szinte mindenkinek ilyen van, te mégis,hogyan tedd egyedivé!
~1.lépés: Amire szükséged van:
- Festék /biztosan a többségnek az otthonában akad festék, például ha nemrég szobát festettek, vagy valami, biztosan maradt még a festékből, azt teljes mértékben felhasználhatjátok/
-A képen látható nyaklánc, esetleg karkötő
- Alumínium(vagyis egy olyan doboz, ami már üres és tiszta, például konzerv bab doboza, konzerv kukorica doboza/  
- Műanyag kanál 
~2.lépés: Keverjétek össze a kívánt színeket, vagy ha nincsen ilyen lehetőségetek, akkor csak a kiválasztott, kívánt színt készítsétek elő. A kanál konkrétan csak azért kell mert ha nincsen olyan színed amit szeretnél, akkor más színek, és az eszköz segítségével ezt megtudod valósítani. 
~3.lépés: Ha megvan a kiválasztott, esetleg kikevert színed, akkor öntsd bele a már nem használt, tiszta, üres konzervdobozba. Mártsd bele a nyakláncodat, vagy a karkötődet, de csak annyira,annyi részét tedd bele a festékbe, amennyit te szeretnél.
~4.lépés: 1-2 percig hagyd benne, aztán lógasd a konzervdoboz tetejére, és várj vele 5-10 percet ameddig beszívja a lánc a festéket, és legyél benne biztos,hogy már nem fog a szín.

A végeredmény meg valami ilyesmi lesz:

2.
Az szerintem senki számára nem újdonság,hogy az ombre haj már egy ideje nagyon hódít a világban, elsősorban a fodrász üzletekben, már mindenféle színben is.
De nagyon jól nézne ki az egyes ruhadarabokon is, és erre már a divattervezők is régóta rájöttek, és örömmel készítenek el ombre alapú, ombre mintájú ruhákat, kiegészítőket is.

~1.lépés: Amire szükséged van hozzá:
- Egy nem használt farmernadrág
- Egy nem használt farmer ing (azt választod a kettő közül, amelyik szimpatikusabb a számodra)
- 2 vödör
- Fehérítő
- Egy esetleg kettő fogas (attól függ mennyi ruhát csinálsz meg ezzel a technikával)
~2.lépés: Ha a rövidnadrág kombináció neked szimpatikusabb volt, akkor hajtsd félbe a kiválasztott farmer rövidnadrágot, de úgy,hogy a fogasd csíptesd rá. Valahogy így:

~3.lépés: Tölts az egyik vödörbe fehérítőt, körülbelül csak a negyedéig töltsd meg, nem kell bele olyan sok. Aztán a fogassal együtt, óvatosan lógasd bele a nadrágot, úgy ahogyan a fenti képen is. Addig lógasd bele, ameddig te szeretnéd,hogy ombre hatása legyen. Ha lehet akkor a biztonság kedvéért műanyag kesztyűt is vegyél fel, nehogy valami bajod legyen belőle! 3 percig lógassuk bele, és tartsuk is ott.
~4.lépés: Ezután a másik vödörbe tegyük vizet. A vödör feléig tegyünk bele csapvizet. És a nadrágot rögtön tegyük bele, de csak az aljából egy kis részt. Pár percig hagyjuk csak benne, aztán vegyük ki és akasszuk fel egy fogasra 30 percnél tovább száradni! 

~5.lépés: Ha a felsőt választottad, akkor ugyanazzal a technikával kell dolgoznod mint a rövidnadrágnál. Tedd bele a fehérítőbe, de az alját és az ujját külön csináld. 
Egy tipp: Ha megvan az alja, akkor később tedd bele az x idő múlva a sima csapvizes vödörbe, és ha ezzel a folyamattal készen vagy, akkor csak utána tedd bele a felső ujját, figyelj arra,hogy ugyanakkor távolságban tedd bele,hogy az ombre vonal ugyan ott legyen mint a kettő ujján. És a végén pedig hajtsd fel, ha ez mégsem sikerült, hiszen akkor ez nem fog meglátszani. 


A végeredmény meg valami ilyesmi lesz:








Szerintem nagyon sokan tudjátok,hogy nemsokára itt van Eleanor születésnapja, méghozzá július 16-án!
És ez az alakalom miatt is, úgy gondoltam,hogy itt a blogon készülök nektek egy meglepetéssel, amit 2 nap múlva láttok majd meg, és remélhetőleg mindenkinek tetszeni fog.

És ugye van kettő oldalam FB-on hol Eleanor napot szervezek!
1: One Direction oldal- Katt!
Itt csak képek lesznek, felköszöntések, meg pár animációt tervezek.
2: Eleanor Calder Hungary- Katt!
Itt ÓRIÁSI Eleanor napot tartanék. Egész nap tele lesz képekkel, animációkkal, ikonokkal, hírekkel, sok érdekességgel, tudnivalóval, apróságokkal. És lesznek nyeremények: Eleanor képek, és outfit kép sorsolás. És még sok más játékkal készülök nektek.
Ha több információt szeretnétek tudni a meglepetésemmel, amit itt a blogon tervezek, akkor: KATT ide, és lépj be a csoportba te is!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon, nagyon jó lett. Így tovább és gyorsan kövit... :D ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      örülök neki, hogy akkor ezek szerint ez a rész is tetszett neked:)
      Igyekszem a részekkel folyamatosan!
      És köszönöm♥
      Puszi,Berni.

      Törlés