2013. június 22., szombat

8. rész-Arcforma, újdonság


Sziasztok,
örömmel mondhatom,hogy 11.179-en kattintottatok és olvastátok a blogot,köszönöm nektek ezt, mert ez már nagy szám! 86 rendszeres olvasóm van, és a FB csoportban pedig már 145-en vagyunk,mert a napokban körülbelül 13-an csatlakoztatok még, aminek én nagyon örülök.
Köszönöm nektek a folyamatos bátorításokat, a folyamatok kommenteket és az észrevételeket.
Ami nagyon jól esett a minap,hogy az egyik lány olvasó írta nekem kommentbe az előző rész alá azt is,hogy szerinte elképesztően értek a divathoz és,hogy nem szeretnék-e a jövőben ezzel foglalkozni?
De,hogy is nem szeretnék, örülnék ha idővel az életem része lenne, de ezek még csak plátói dolgok, hiszen mindenkinek vannak tervei, mindeninek vannak álmai.

Nem húzom az időt, hiszen sok újdonsággal készültem nektek a mi részben, amik remélhetőleg hasznosak is lesznek majd.♥
Puszi,Berni.

A mai részben sok újdonsággal készültem nektek, a témákon belül. 
Persze olyanokról is lesz szó, ami eddig is volt, meg természetesen sokan kértetek,hogy írjak egy kicsit az alapdarabokról, olyanokról amiknek egy lány szekrényében kötelezően ott kell lenniük.
Azt is kértétek tőlem,hogy fejtsem ki még jobban az alaktípusokat és,hogy javasoljak, mutassak sokkal több ruhát is, amiket az adott alakokra tudtok hordani.
Ezt pontosan nem tudom mikor tudom megvalósítani,mert ez egy nagyobb,különálló rész lenne akkor, de idővel ez az elképzelésem is sikerülni fog!
Olvastam,hogy szeretnétek még Márkásat Olcsóbban bejegyzést is, ezt is most megpróbálom megvalósítani, csak nem a teljes rész a H&M-ről fog szólni most, hanem megpróbálok veletek megkedveltetni még pár hazai üzletet is.

2013. június 16., vasárnap

7.rész- Táska, köröm

Sziasztok,
el sem hiszem,hogy ezeket most leírhatom: de 81 felratkozó van itt az oldalon, 9.158-an kattintottatok ide és olvastátok a bejegyzéseket, a FB csoportban 135-en vagyunk összesen.
Örülök neki,hogy itt is kapok azért kommenteket, nem sokat, de kapok és azt is örömmel mondhatom,hogy a FB csoportban is szinte mindenki teljesen aktív. Volt olyan felvetés,hogy csináljak egy twittcam-ot, sokan rágjátok ezzel a fülemet, és úgy vagyok vele most,hogy majd egyszer csinálok, nem most, de megígérem,hogy még a nyári szünetben összehozok nektek egyet, hiszen ti kéritek♥.
Szeretem a blogok egymás piszkálódását..vicces dolognak tartom. Ki a jobb a másiknál. Nem mind1? Szerintem teljesen felesleges az efféle hülyeség,hogy melyik a jobb, és miért.. Ez gyerekes. Ha valaki elkezdi és a másik rákontrázik már az nem túl korrekt,de még,hogy ha ez egyik abba is hagyja és a másik újra elkezd hencegni, azt én már unatkozásnak hívom, de én is szoktam unatkozni! Csak nem ilyen téren. Ok nélkül én meg erről az egészről nem kezdtem volna el beszélni!

Nem húzom az időt, köszönöm,hogy itt vagytok, hogy ennyien vagytok és,hogy mind olvastak.
Puszi,Berni.

Ma olyan bejegyzésekkel és témákkal készültem nektek amiket ti választottatok, esetleg kértetek a FB csoporton belül.
Lesznek DIY cuccok, ahogyan eddig is.
Lesz Eleanor ihlette ruha összeállítások.
Lesz sima ruha összeállítás.
Lesz egy El féle köröm és annak az elkészítése.
Aztán nyári ruhák.
Meg lesz Butik kalauz is.

Az egyik olvasó olyan kéréssel fordult hozzám,hogy ha tudok, akkor írjak az alakokról, és arról is,hogy milyen alakra milyen ruhát kéne felvenni.
Bár szerintem ez egyáltalán nem Eleanor köréhez tartozik, de mivel a blogon pár dolog sem ide tartozik, ezért ez is  belefér szerintem, hiszen nagyon sok olyan lány van, akik sajnos nem tudják,hogy mit kezdjenek az alakjukkal,hogy mit vehetnek fel és mit nem.

2013. június 12., szerda

6.rész- Meglepetés,segítség

Sziasztok,
megint csak megszeretném nektek köszönni azt,hogy ennyien olvassátok a blogot,hogy ennyien szeretitek és támogatok mindig, mindenben.
Ezért is ebben a formában szeretnék nektek kedveskedni, egy nagy meglepetéssel. Ezzel a résszel, hiszen ebbe csak DIY került bele és csupa,csupa olyan ruha amit olcsóbban megkaphattok és ami Eleanor-nak is van.
Az egyik olvasónak olyan ötlete akadt,hogy én osszam meg veletek,hogy milyen szetteket viselek egyes alkalmakra, vagy csak a mindennapokra, ezt a FB csoportban meg is hirdettem,hogy kinek,hogyan tetszene ez az ötlet és mindenkitől biztató szavakat kaptam és ez miatt is megbeszéltem veletek azt,hogy megosztom itt a blogon DE,szerintem ez nem éppen Eleanor-hoz kötődik, ezért is jobbnak találtam,hogy ha a csoportban osztom meg veletek, ott tudtok kérni és ötletelni is!
Olvassatok továbbra is.♥
Puszi,Berni.

Most egy külön résszel jelentkezek.
Hiszen ez az a meglepetés amit nektek találtam ki, aki benne van a FB csoportban, az tudja,hogy már egy ideje beszélek erről a meglepetés bejegyzésről!
Ezt azért gondoltam ki nektek,mert sok DIY ötleteket kértek tőlem egy ideje, ezeket próbálom teljesíteni is,hiszen minden részbe legalább kettőt belecsempészek.
A másik meg az,hogy sokszor "megdicsértek" azért mert kérés nélkül, saját kútfejből és saját ötlettel vezérelve próbálok nektek segíteni mindig,minden bejegyzésben,hogy egy-egy dologban,hogyan öltözhettek olcsóbban,honnan tudtok olcsóbb dolgokat beszerezni!
Ezért,

ezt a bejegyzést a DIY képeknek és mindenféle ötleteknek szánom, plusz hasonló, divatos Eleanor ruhákra, olyan forrásokkal, képekkel és árakkal ahol hasonlót kaphattok, csak sokkal olcsóbban.
Annyiért, amennyiért a te és a szüleid pénztárcája nem fog teljesen kiürülni! 


Igen, jól látja mindenki, megint csak a H&M. 
Azért mert nem győzöm hangsúlyozni: ez a kedvenc márkám, ez áll hozzám a legközelebb, ez az a hely amivel teljes mértékben tisztába vagyok és ez az-az üzletlánc, ahol mindenki megtalálja a kedvére való ruhákat, a kedvére való szabásmintákat és formákat. Ráadásul ez az a hely, ahol aki szeretne, beszerezhet olyan ruhákat is, amilyenek Eleanor-nak vannak.
Nem ugyan olyant, de hasonlót!



1.
Ez egy barackszínnel rendelkező blúz, van belőle fehérben is.
Eleanor-nak van egy hasonló felsője, csak feketében, előnyben részesíti,mert a díjátadókon és fontosabb eseményeken mindig rajta van.

Ez egy hosszú, ujjatlan blúz. Amint látjátok kettő darab zsebbel rendelkezik a felső mell részénél.
A blúz hátsó része kicsit megvan hosszabbítva,hogy direkt hatást keltsen. És a felső legaljában, a varrás felett fut egy direkt úgy szabott apró ránc. 


Ez a blúz mindössze 2.990 Ft. 



2.
Ez egy nagyon elegáns, egyszerű és letisztult blúz. Eleanor-nak a szekrényében számos ugyan ilyen darab sorakozik több féle színben és formában, apró kiegészítőkkel feldobva azokat!
Még van belőle a h&m-ben zöld, fehér és sötét lila, padlizsán színű is, de én most ezt a feketét választottam ki nektek.

Ez a blúz ahogyan látjátok, az óvatosan szabott kifejezést jelképezi, egy árnyalattal átlátszóbb mint a többi felső, de ez az a jellegzetes tulajdonság ami kiemeli a többi darab közül.
Tele van apró gombokkal, és kettő darab mellzsebbel is rendelkezik.


Ez a blúz már kicsit drágább, 6990 Ft.




El világában mostanában eléggé elterjedt az overál, mint fogalom.
Én előnyben részesítem őket, hiszen nagyon felkapott darabok lettek, kényelmesek is ahogyan azt látjátok, ráadásul nagyon praktikusak is. 
Számos olyan kollekció van belőle ami például alacsonyabb termetű embereknek meghosszabbítja a lábait, az overál sok optikai csalódást vált ki magából, aminek mi lányok nagyon örülünk is, hiszen jobban érezzük magunkat a saját bőrünkben ezáltal. 

1.
Ez egy ujjatlan, tágas szabású overál. Ahogyan látjátok mintás, ami még jobban feldobja ezt az együttest!
Zsinóros dereka van, és az oldalán megy végig a cipzár egy teljesen elütő, arany színezéssel, de ezeket a színösszetételek így együtt mégis csak eléggé passzolnak szerintem.


Ez az egyik legolcsóbb overál amit találtam mostanában a h&m-ben, mindössze 6.990 Ft. 





2.
Ugyan úgy mint az előző, ez is egy ujjatlan blúz.  Szatén az anyaga és nem a nyitott fazonú. 
Derék varrása van, és amint látjátok galléros, sok gomb fedi. Khaki színű, ami a mostani nyári divatban elengedhetetlen szín kellék lett. De, aki a komorabb, egyszerű színek pártfogoltja annak ajánlom a másikat, a feketét,mert az is megtalálható a h&m-ben. 

Dekorativitásra utaló bevarrt zsebe van, és előnnyel szegélyezett szabással rendelkezik ez a csodaszép darab.
Ez már drágább, 8.990 Ft.


3.
Nekem ez az egyik közkedvelt darabom az overálok közül. Eleanor-nak is van egy nagyon hasonlója is, amit sokszor láttunk rajta régebben is, de mostanában is szívesen felveszi.
V kivágású a nyaka, az anyaga kicsit fényesebb hatású, rejtett gombokkal rendelkezik sok helyen és van mellzsebe is. 

A dereka alakformáló valamennyire is, hiszen egy gumis öv díszíti, csak ilyen fekete színben kapható. Harem stílusú a nadrág része, ami eléggé felkapott lett. 

Ez az a darab, ami már drágának mondható, de nem is csodálom, hiszen ez egy gyönyörű példány,12.990 Ft.



Itt csak kettő darabot szeretnék bemutatni nektek.
Kettő olyat, ami Eleanor szekrényében is alapdarab, és szeretném ha a tiétekben is az lenne.
El ruha összeállításiban kellőképpen előnyben van ez a kettő darab. 
Hiszen kényelmesek és passzolnak mindenhez, könnyen lehet őket kombinálni sok mindennek, kedvünk és ízlésünk szerint is!

1.
Ez pont az a fekete farmernadrág ami a tavasz eljöttével mindenféle színben elkezdett szaporodni. Több mintában lett divatos, például: virágokban vagy csíkokban is.
De ez a fekete csőfarmer az, ami mindenféle kiegészítőihez felettébb passzol. 

Praktikus nadrág, hiszen a szabásmintája is előnyös, de optikailag is csal a másik szemében, hiszen karcsúbbnak tűnnek benne az ember lábai, ráadásul a derék részt is teljes mértékben eltakarja, plusz még formál is egyben.

5.990 Ft mindössze egy ilyen. 

2.
Ez egy sima, teljesen egyszerű leggings. 
Nem kell túl bonyolítani, hiszen csak egy gumis dereka van és stretch hatású. 

Eleanor-nak is van ugyan ilyen leggings-e, amit sokszor hord egy-egy divatos blúzzal és egy kisebb sarokkal rendelkező cipővel, esetleg topánkával. 

Ez csak 2.990 Ft.










Olyan short-okat választottam ki ma nektek, amik divatosan, ráadásul hasonló fazonúak mint amiket Eleanor szokott hordani.
A legolcsóbbtól kezdem, és így haladok egy drágábbig. 

1.
Ez egy khaki színű rövidnadrág.
Csípő nadrág, ami stretch hatású.
Gumis dereka van és eléggé divatos a színe miatt, pamut anyag is feltűnik benne.

De van még fekete, fehér, narancssárga, tengerkék, bézs és sötét vörös színekben is.

Ez a short csak 2.990 Ft. 






2.
Ez a rövidnaci nagyon nagy kedvencem lett. Bár még sajnos egyszer sem láttam egyik h&m-ben sem (mármint 3 helyen), de ezentúl nyitva tartom a szemet,mert egy ilyet be kell szereznem!
A színe nagyon szuper és ha ez valakinek nem tetszik, akkor van még belőle egy ugyan ilyen forma, csak apró kockás és sötétkék és fehér színben pompázik.

Eleanor kedveli a színeket, és ez a nadrág bizonyára nagyon tetszene neki.
Hátsó gombos és oldalsó zsebei is vannak, ráadásul szegélyezett is. 
3.990 Ft, szerintem pont jó az ára. 


3.
Ez egy kicsit egyedibb nadrág szerintem.
Nagyon szép színe van, és direkt koptatott hatást nyújt az emberek szemében.
Teljesen magával ragadó az,hogy a zsebénél fonatok képződnek, mert így lesz ez a short különlegesebb mint a többi darab.
Ez egy csípőig felhúzható fazonú nadrág, bevarrt szegélyekkel és számos zsebbel az elején és a hátulján.

Ez már egy kicsit drágább, de ez is mind az egyedisége miatt is lehet,mert 5.990 Ft.

1.
Ez egy tunika féle ruha. 
Átlátszó anyaga van és amint látjátok nagyon szép pillangó ujjakkal van megvarrva. 
Csipkés mintájú, ami most nagyon divat. A csipke az örök divat!
V nyakú kivágása van, ami nem olyan nagy, de felettébb nőies, nem mutat sokat, de nem is keveset, szerintem teljesen diszkrét darab.
A derekánál van egy öv, ami alakformálóként is szolgál.

Ha ez a szín nem tetszik annyira nektek, akkor van még belőle egyszerű fekete is, zebra mintás, virágos és leopárd mintás is.
Csak 2.990 Ft.


2.
Ez az a ruha, amit én pont most a hétvégén láttam a WestEnd-ben lévő h&m-ben, amikor bementem ezt szúrtam ki elsőnek, bár már csak 4 darab volt belőle összesen, azok is csak óriási mértekben, xs-esben meg sajnos már elfogyott.
Csak ilyen natúr fehér színben található meg.

Rövid, ujjatlan ruha, egy kicsit átlátszó hatású. Szintén átlátszó anyagból szőtt csíkokkal van díszítve, pluszban van rajta még pár gomb is, amiket elölről apró csipkék fonnak körbe. 
Ráncos varrással készült el a hátánál, gumis dereka van és az alján bélelt.

5.990 Ft. 

3.
Ez az a ruha, ami a lányos lányoknál szintén csak holmi alapdarabnak mondató.
Mivel nagyszerűen kombinálható bármivel, fel lehet dobni egy kisebb övvel is a derekán, amitől még nőiesebb lesz és kihangsúlyozza a mellet.
A kivágása pont jó, stretch anyagú és alakformáló is egyben.

Ez egy rövid ruha, de ha figyeltétek Eleanor tavalyi ruhadarabjait akkor hasonlókra akadhattok nála is,mert ez nagyon előnyös.

Csak feketében van, és csak 2.990 Ft!
Az ára egyértelműen megéri.




Most csak olyan darabokat hozok nektek, amilyeneket El is viselt már!
Plusz bemutatok egy kedvenc darabot Eleanor-tól, ami eléggé drága.

1.
Ez egy teljesen egyszerű, nem túlbonyolított darab. 
Sok mindent nem tudok elmondani róla, hiszen semmi extra sincsen benne, de mégis nagyon szép.
Ez egy rakott szoknya, bélelt és gumis derékkal rendelkezik,hogy mindenki számára előnyös legyen.

Eleanor-nak van is egy ilyen szoknyája.

6.990 Ft, amilyen egyszerű, olyan drága is. 





2.
Ez a kedvenc darabom.
Egyszerűen imádom, mesés és én teljesen beleszerettem. Ezt a fazont hosszú lábú, vékony lányoknak ajánlom,mert azoknak előnyösebb! 
Eleanor-nak hasonló szoknyája van, csak neki fehér és nincs alatta még egy kisebb réteg, hanem az egész egy anyagból áll, és szintén ki van vágva oldalt a lábánál egy nagy rész.
Ami szexi és vonzó lesz mindenki szemében.

Ez a darab áttetsző, gumis dereka van
Ez csak 5.990 Ft, DE én már nagyon sokszor kerestem és komolyan mondom nektek, csak fehérben találok ráadásul 10.000-rekért! 


3.
Eleanor-nak van egy ugyanilyen szoknyája, nagyon elegáns darab, annak ellenére,hogy mégis milyen egyszerűnek tűnik.


Oldalsó, szinte alig látható zsebei vannak, gumis dereka van.
Ezt a fazont is vékony, hosszú lábú lányoknak ajánlom, akiknek a stílusához is nagyon passzol, szint úgy mint Eleanor-nak.

Ez a darab csak 3.990 Ft. 






Most csak kettő darabbal jöttem. 
Nagyon csinos kiegészítőnek számítanak a dzseki-k és a blézerek.
Olyan kollekció darabjaival álltam elő, amilyen Eleanor-nak is van.

1.
Ránctalan zakó, egyenletes ujjai vannak, kevés gombbal van díszítve, ami szinte alig látható.
Gyönyörű mintával van díszítve.
Belül fehér anyagú, varrott és kicsit átlátszó is onnan.

Kettő zsebbel rendelkezik.
Eleanor-nak is van egy teljesen hasonló zakója.
Ez a darab kapható még sötét szürkében is.

Ez a darab 6.990 Ft-ba kerül.




2.
Eleanor ezt a fajta zakót előnyben részesíti, hiszen számos alkalomra felvette már az ugyan ilyen darabját feketében.
De nem csak a kiöltözés szempontjából praktikus egy darab, hanem egy kisebb találkozóra is tökéletes lehet, hiszen ezzel fel lehet dobni egy szettet is! 

Enyhén rugalmas anyagból készült, bélelt, egy díszgombbal rendelkezik elöl, ami elegáns hatást vonz maga után. 
Megtalálható bézs és sötét bordó színekben is.

Mindössze 5.990 Ft. 

És elérkeztünk a DIY részhez.
Látom sikert arat ez a bejegyzés mindig, hiszen sok DIY lopó van mostanában..vicces!
Örülök,hogy ti is mindig kértek ilyen képeket,plusz ötleteket tőlem. És páran már mondtátok,hogy nyáron megvalósítotok belőle pár darabot és ha jól sikerül, elkülditek nekem levélben, és én kiteszem majd ide az oldalra a neveitekkel együtt! 
Akkor kezdjünk is bele,mert most sokkal többel kedveskedem nektek mint amúgy szoktam:

1.
Elsősorban egy ilyen nadrágot hoztam el nektek.
A minták és a farmerek színes kombinációja nagyon divatos, ezért is erre a DIY ötletere gondoltam először.
~1.lépés: Ami szükséges hozzá: 
- Egy hosszú farmernadrág, lehetőleg valamiféle színes, mert a sima, egyszerűn nem mutat annyira jól /lehetőleg olyan farmert válassz amit nem nagyon hordasz,hogy most ezzel változtass is/
- Fehér festék (lehetőleg egy tartósabb)
-Szivacsos ecset (lásd a képen), de szerintem jó lesz sima ecset is, csak akkor 2-3 réteget kell felvinni rá a festékből
-És végül egy kartonpapírra kivágott szív forma (lehetőleg olyan kartonpapírt válassz, ami nem üt át a másik oldalra)
VÍZ NEM KELL!
~2.lépés: Egy kis gondolat még az elején tőlem, nem muszáj feltétlenül hosszú farmerral ezt az átalakítást végezni,hanem elég egy röviddel is, hiszen azon is szép. 
~3.lépés: Gondold ki fejben,hogy mennyi mintát (lásd a képen, itt szívet) szeretnél a nadrágodra,hogy zsúfolt legyen, esetleg pár darabot szeretnél rá, amitől nem lesz annyira feltűnő. Vágd ki kedvedre a fehér kartonlapból a szív mintát.
~4.lépés: A szivacsos ecsetet (itt sima ecset) ne túl vastagon, de mártsd bele a fehér tartós festékedbe. Tedd a szív sablont a kiszemelt helyre és fesd le egyszer. Várj vele egy 3 percet és fesd le megint.
~5.lépés: És ezzel a technikával folytasd tovább a nadrágod elkészítését, hidd el a végén gyönyörű lesz, ha mindent türelmesen és figyelmesen végeztél el!♥


Itt egy kis segítség a lépésekben, ha valami nem volt világos:



2.
Második DIY-nek ezt az egyszerű, de mégis nagyon ötletes felső elkészítését hoztam el nektek. 
Nem bonyolult,elég könnyű, de amint látjátok annyira szép is!
~1.lépés: Ami szükséges hozzá:
- Egy nem használt rövid ujjú felső, bármilyen színben
-Olló
-Vonalzó
- Filc, esetleg egy halvány
- És lehetőleg egy pár darab szegecs, aminek a végén kapocs van,hogy lehetőségetek legyen összekapcsolni a szálakat
~2.lépés: Ha nincsen olyan felsőtök amit erre fel tudtok áldozni, akkor a H&M-ben találtok egy olyan példányt ami ujjatlan, vékony és hosszú felső, az ujjatlan nagy divat, ezért ezt csak ajánlani tudom mindenkinek! Van belőle rózsaszín, neon zöld és világos kék és csak 2.990 Ft (katt). 
~3.lépés: Ha megvan a kiszemelt felsőd, akkor a vonalzód segítségével 2 centinként húzol 1-1 vonalat, egy lehetőleg látható, de mégis halvány színű tollal, filccel, ceruzával addig a pontig, ameddig a felső V kivágása elér, esetleg ha nincs ilyen a felsődön, akkor addig húzd ameddig neked tetszik, vagy ameddig te ezt jónak találod, csak ne vidd túlzásba, ez fontos.
~4.lépés: Ha megvannak a 2 centinként húzott vonalak mint két oldalon az ujja mellett, akkor ezeket ki is vághatod az ollód segítségével.
FIGYELJ, arra,hogy lassan és türelmesen csináld, hiszen nem szép ha ezt elrontod, ráadásul arra is figyelj,hogy a válladnál a felső fenti varrásán túl ne vágd ki, ezzel a hátára gondolok. 
~5.lépés: H kivágtad, akkor a szegecsek segítségével, aminek a végén 4, vagy 2 kapocs van azzal tűzd össze a felső részeit (lásd a képen).
~6.lépés: Ez egy plusz ötlet, amit a képen is láthatsz.
Ha oldalt (bal oldalt) van egy rés, vagy ha te kivágsz egyet szabályosan, akkor fel tudod kötni a felsőt és úgy is tudod hordani,mert a 2013-as nyári divat egyik alapkelléke az úgynevezett "hasvillantós" póló!

3.
Most megint csak egy nadrággal készültem nektek.
Ez egy teljesen egyszerű DIY tipp, csak egy mozdulat kell hozzá és a régi, alig használt, unalmas nadrágodat/nadrágjaidat máris divatosabbá és "csillogóvá" teheted.

~1.lépés: Ami szükséges hozzá:
- Mindenféle szegecs, lehet kerek, háromszög, kisebb esetleg nagyobb méretű is, de ha te az egyszerű formáknál szeretnél maradni,akkor bőven elég lesz egy féle szegecs, egy féle színnel és mérettel, szerintem az egyszerűség is sokszor jobb!
- És egy fogó
- Fogó helyett lehet textilragasztó is, ruha ragasztó 
~2.lépés:
Ha megvan a kiszemelt nadrágod, amit kész vagy feláldozni akkor hajtasd fel mind két szárát.
Ajánlom,hogy miközben ezt a folyamatot végzed, a nadrág egy ideig legyen rajtad, állj a tükör elé és úgy hajtasd fel a bokád fölé kicsivel,hogy egyenletes legyen,hogy mind a kettő oldala, a jobb és a bal is egy vonalban legyen, ha ez megvan akkor leveheted.
~3.lépés: Utána gondold el,hogyan helyezed fel a szegecseidet/ vagy az egy féle szegecsedet. Mert csinálhatod egy vonalban őket, de esetleg az összevisszaság is jó lehet, ha az hozzád jobban passzol.
~4.lépés: Ha ezzel is készen vagy, megvan az elképzelésed, akkor kezd hozzá a szegecsek feltűzéséhez, a fogó ahhoz kell,hogy ha nem vastag a farmer anyaga annyira, akkor a 2 esetleg 4 kapocs könnyen átmegy rajta, de ha erősebb, vastagabb anyagból van a nadrágod, akkor a textilragasztót ajánlanám,mert az tartós, és a szegecsek garantáltan ott maradnak egy hosszabb ideig is.

4.
Csík, csík, csík, csík.
Csíkok mindenütt!
Ahogyan észrevettétek ezt Eleanor öltözködésében, ott is teljes mértékben megnyilvánul a divat: a csíkok.
Ezek az egyenes,esetleg kusza vonalak a fekete és fehér kombinációban a legütősebbek és a legdivatosabbak. 

Ezzel a DIY résszel csak azt bizonyítom nektek,hogy egy átlagos, unalmas szoknyát is át tudtok varázsolni divatossá.
Nem is szeretném leírni nektek az elkészítésének a lépéseit, hiszen teljes mértékben látszik ezen a montázson minden egyes ecsetvonás!  



5.

A FB csoportban, valaki kért egy DIY részt, én kerestem és találtam is.
Ezt nagyobb képekkel és több szöveggel fejteném ki nektek.
~1.lépés: Ami szükséges hozzá:
- Tű
-Cérna
-Kartonlap
-Bármilyen anyag (de a farmer lenne a legjobb)
-100 cm szalag
-Textil ragasztó
-Olló
-Sok színes gyöngy (kisebb, nagyobb méretekben) 
-Egy toll
~2.lépés:
Rajzolj egy kiválasztott formát, egy kiválasztott alakot a kartonpapírodra, egy toll/filc segítségével. 
Én ezt a formát csak ajánlani tudom (lásd a képen),mert ez eléggé nőies, egyszerű és nagyon szépen teret ad a fantáziátoknak is.
~3.lépés:
Vágd ki a kiszemelt formát a kartonlapból, aztán kettő ugyan olyan színű, anyagú farmert válassz ki és ugyanakkor nagyságra vágj ki belőle kettő kockát, lehetőleg nagyobbat,hogy a formád biztosan ráférjen. Aztán a formát rajzold körbe mind a kettő anyagon külön-külön.
~4.lépés:
Ha berajzoltad mindkét kockán a formát, akkor vágd ki! DE fontos az,hogy körülbelül 1 centit hagyj még ott az anyagból a filc mellett! (lásd a képen)
~5.lépés: 
Innen kezdődik el nemsokára a gyöngyözési folyamat.
Olyan mintákat rajzolj az anyagra, amilyeneket a végeredményben szeretnél kihozni belőle. 
Tipp: Kívülről kezd el a gyöngyöket felragasztgatni a textil ragasztóval,mert úgy könnyebben tudsz majd haladni.
~6.lépés:
Ha kész vagy a fűzéssel, akkor a saját elképzeléseid szerint is valami ilyesmit kapsz. Persze nem ugyan ilyet, hiszen rajtad múlt,hogy hogyan rendezted el.
Elég hosszú ideig tart mire a gyöngyözési folyamattal végzel, de a végeredményért teljesen megéri! 
~7.lépés:
Keress egy ide illő, a színekhez tökéletesen passzoló szalagot, körülbelül legyen 50 centis.
A szalagokat helyezd a forma hátsó lapjára és azon belül lehetőleg a szélére. 
Aztán a textil ragasztóval az egész hátoldalát kend be,plusz a szalagok végét is, addig ameddig a vonal tart, vagy ameddig te gondolod, a lényeg,hogy az anyag fölé ne menjen.
~8.lépés:
Aztán a farmer másik oldalát is vágd ki, ugyan úgy ahogyan az előzőt,hogy 1 centit pluszban hagyj a forma mellet és óvatosan ragaszd rá a hátuljára. 
~9.lépés:
Na és kész is van!
Bár elég nehéz és hosszadalmas munka, de mit gondoltok megéri megcsinálni?
Próbáljátok ki és küldjétek el nekem és én kiteszem ide az oldalra a nevetekkel együtt.


Visszatérve itt a meglepetés rész végén arra amit írtam nektek,hogy megosztom veletek kérésre a ruháimat, az egyes outfit-eket,hogy miket hordok egy eseményre vagy csak suli időben, ilyen,olyan napokon.
Most,vagyis holnap este 8-kor megyek Viva Comet-re,mert nyertem jegyet, és arra is kiválasztottam egy pont oda passzoló outfit-et. Arra gondoltam,hogy nem mindennap, de például egy héten egyszer vagy kétszer megmutatom akkor nektek,hogy mit viselek azon az adott napon.
És mondom, ha szeretnétek ti is írhattok a csoportba, akár nekem levelet Fb-on,hogy milyen alkalomra mit ajánlok én, vagy,hogy mit szeretnétek felvenni!

Ha ez érdekel, akkor CSATLAKOZZ a FB csoportba: katt!!

2013. június 7., péntek

5.rész- Hasonlót olcsóbban

Sziasztok,
elsősorban szeretném megköszönni a kereken 70 feliratkozót,plusz annak is nagyon örülök,hogy a FB csoportban már 106-an vagyunk és mindenki nagyon aktív benne.
6.120-an kattintottatok már ide, ezt is nagyon köszönöm,hiszen napról-napra nő ez a szám!♥
Sokan támogattok és olvastok, sokan álltok mellettem és kértek segítséget pár dologban is.
Imádom mikor kérdezitek,hogy mikor lesz új rész,hogy mindig biztattok,hogy mindig dicsértek. :)
Remélem egyre többen leszünk majd, és egyre többen megismeritek a blogomat!

Akinek meg nem tetszik annak ott van a jobb felső sarokban a piros X! Tudom ajánlani :)
Remélem ez a rész is jó lesz, hiszen mind olyan dolgokat tettem bele amit TI kértetek tőlem.
Puszi,Berni.

A mai nap is "kivesézésre" került egy Eleanor által, nagyon kedvelt üzlet.
De mivel ez az üzletlánc, nem éppen arról híres,hogy hihetetlenül olcsó lenne és, hogy mindenki beszerezhetné bárhonnan, ezért úgy gondoltam, hogy ma még egy divatüzletet kiterítek nektek a tálcára. Ami számos helyen megtalálható Magyarországon, nekem az egyik fő kedvenc márkám, egyszerűen imádom és nem is drága, sok nagyon jó ruha megtalálható szintúgy benne mint a TopShop-ban, és a társaiban is.


Az előző rész végénél láthattatok pár nyári, Eleanor ihlette ruhák, címen futó szetteket. Erről megint csak számos pozitív visszajelzést kaptam, ahogyan mint mindig, mindenről és ezért azt találtam ki,hogy ez is fő része lesz a blognak,hiszen ettől fogva mindig lesz pár darab összeválogatott- összeállított outfit Eleanor javából és az ő stílusából merítve. (Ahogyan mondtam is nektek már, ezeket nem én állítom össze.)


Igen, a Burberry lesz az első "kivesézni" való üzletünk, a mai napon.
Egy kis érdekesség a számotokra,csak,hogy mindenki tisztában legyen pár dologgal:
Thomas Burberry alapította az első ilyen, saját üzletét, mindössze 21-évesen 1856-ban.
Az itt árusított kollekciók számos darabja az eleganciát sugározza, mégis hagyományőrző hatást keltenek, de ezt a kettő tulajdonságot összeötvözték és így lett hihetetlenül divatos és elismert márka, a mai napig is.

Burberry üzlet sajnos hazánkban nem található, de csak reménykedhetünk,hogy egy szép napon itt is elterjeszkednek, és mi kedvünkre mehetünk majd vásárolgatni ide is.

Itt van pár ruha, amiket Eleanor az elmúlt időben hordott:
1.
Ez a khakizöld, hosszú, sötét gombos, övvel átkötött kabát nagyon passzol El stílusához.

Ahogyan mondtam nem az olcsó árairól híres a Burberry, ezért is ne lepődjetek meg, de ez a kabát: 559.720 Ft-ba kerül.
Én személy szerint nem adnék ki ennyit egy kabátért, akármennyire is divatos, és akármennyire is tetszik a hossza, a színe és a szabása is. (katt)





2.
Ez az egyszerű fekete bőrkabát sokunk nagy kedvence. 
Hiszen egyszerű, de mégis nagyon elegáns, fekete is, ami mindenhez kellőképpen passzol.
Felül, a nyakánál selymes, ami védi is s bőrünket és még melegebb hatást nyújt.
Divatos cipzár megoldásai van, ami még csak pluszban dob egyet ezen a dzsekin.
Belül pedig piros-fekete-szürke kockás mintával van "bevonva".
(katt





3.
Ezt a khakizöld, sima blúzt nem igazán láthatjuk mostanában Eleanor-on. (katt
/62.000 Ft/

Bárhol máshol lehet kapni hasonló, esetleg kiköpött ugyan ilyen blúzt olcsóbban is, ami talán jobban meg is éri mindenkinek.


4.
Ez szintén egy khakizöld színű kabát, ami báránybőrből készült.
Válltöméses és ahogy láthatjuk van pár zsebe is. Az ujjai egy teljesen más anyaggal vannak megcsinálva, oda van varrva egy fekete bőr, amitől ez a dzsekit felettébb divatosabbá teszi.
Az ára 398.200 Ft.





Gondolom már mindenki sokkalta ezeket az árakat, ezért is,ahogyan írtam, kitaláltam,hogy hozok nektek pár h&m ruhát, amik hasonlítanak Eleanor outfit darabjaihoz, és sokkal olcsóbban beszerezhetőek is.

Itt egy rövid, kis tudnivaló az üzletláncról:
Hennes&Mauritz az eredeti neve,de a rövidítése csak H&M. 
Svéd vállalat, de a legnagyobb, a legkiemelkedőbbnek a mondható a divat világában, hiszen ez terjedt el a legjobban mindenhol.

Itt van(nem) az összes létező H&M hazánkban:
~Budapest: Alkotás utca 53.
~Budapest: Futó utca 47-53
~Budapest: József körút 5.
~Aréna: Kerepesi út 9. /Budapest/
~Campona: Nagytétényi út 37-43. /Budapest/
~Allee: Október 23. utca 8-10. /Budapest/
~Árkád: Örs vezért tere 25. /Budapest/
~Pólus Center: Szentmihályi út 131. /Budapest/
~Budapest: Váci utca 12.
~WestEnd: Váci út 1-3. /Budapest/
~KöKi Terminál: Vak Bottyán utca 75. /Budapest/
~Budapest: Vörösmarty tér 2.

~Fórum: Csapó utca 30. /Debrecen/
~ Stop Shop: Kishatár út 34/b. /Debrecen/
~Árkád: Budai út 1. /Győr/
~Malom Center: Korona utca 2. /Kecskemét/
~Miskolc Plaza: Szentpár utca 2-6. /Miskolc/
~Nyír Plaza: Szegfű utca 75. /Nyíregyháza/
~Árkád: Bajcsy-Zsilinszky utca 11. /Pécs/
~Sio Plaza: Fő tér 6. /Siófok/
~Vértes Center: Győri út 7-9. /Tatabánya/

~Szeged Plaza: Kossuth sugárút 119. /Szeged/
~Árkád: Londoni körút 3. /Szeged/



Most akkor olyan ruhákat mutatok be nektek a H&M kollekciói közül, amiket Eleanor is szívesen felvenne, és amik teljesen hasonlítanak az ő ruhatárának pár darabjaira, csak az áruk a különbség:

1.
Ez egy apró csipkés, fonott egybe ruha.
Gyönyörű színe van, hátul cipzáras ami egy összefogott hajnál nagyon jól dominál.
A dereka kicsit összehúzott, ami még jobban kiemeli egyes emberek alakját és előnyben részesíti a női melleket.

/3.400 Ft/(katt







2.
Én személy szerint imádom az ilyen galléros blúzokat, és töm érdeknyi darabom is akad belőle a gardróbomban. 
Mindenkinek ajánlok legalább egy ilyet a ruhái közé, hiszen nagyon elegáns és dob a megjelenéseteken,persze ha tudjátok mivel kombinálni és mivel hordani, ha van hozzá érzéketek. 

A gallérja végig apró "szegecsekkel" van kirakva és rejtett gombokkal rendelkezik.

/2.700 Ft/ (katt



3.
Az ilyen, kerekített galléros felsők nagyon csinosak és egy magabiztos külsőt vonzanak maguk után.

Ez szintén olyan darab amit tudok ajánlani nektek,hiszen Eleanor-nak is számos ilyen felsője akad. A gallérja fekete, ami teljesen elüt, a felső többi fehéres színétől, de mégis így adja meg a kellőképpen az összhatást. 

/1.500 Ft/ (katt





4.
Ez szintén egy blúz, de kivételesen teljesen egyszerű. Letisztult és semmi extra fogás sincsen rajta.
De, ha jól megnézitek akkor ugye,hogy még így is nagyon divatos? Igen! Hiszen nem kell mindent túlzásba vinni, fel lehet dobni egy fekete-fehér csíkos nadrággal, esetleg egyszínű, fekete farmerral és pár elütő ékszerrel és máris varázslatos lesz a összkép mindenki számára.

Mellény zsebbel és rejtett gombokkal büszkélkedik a blúz, de hozzá kell tennem,hogy átlátszó is.

/2.250 Ft/ (katt


5.
A Burberry-s résznél láthattatok Eleanor-on ilyesmi szabású, fekete bőrkabátot, ami hol-hol már igen méregdrágának számított.
Ezért is kerestem nektek a H&M fogasai között egy ilyet, ami teljesen hasonlít El Burberry-s kabátjához.

Bélelt dzseki, úgynevezett "motoros". 
Rejtett zsebbel rendelkezik és bélel vállakkal.

/18.020 Ft/ (katt




6.
Egy ilyen blézer alapdarab Eleanor szekrényében.
Más mintával, más színnel, más varrással.
A H&M is alapdarabnak tartja, így szinte nektek is beszerezhetővé válik bárhol.

Bélelt, rugalmas anyagú, apró redők vannak rajta és pár zsebbel rendelkezik.
El sokszor mutatkozik blézerekbe, hiszen nagyon csinos és főként praktikus darabok.

/3.350 Ft/ (katt



7.
Ez egy gumis, nyárias szandál.
Egy arany színezésű lánccal van díszítve. Boka rögzítője is van.
Nagyon egyszerű nyári cipő, de mégis ez a lánc feldobja az egész lábbelit.
Eleanor-nak is van hasonló cipője, itt az egyik: katt

5.990 Ft és van feketében is. (katt





8.
Ez az egyik kedvenc H&M lábbelim.
Hiszen ez egy bőrcsizma, amin hímzett virágokat/ esetleg leveleket ábrázoló minták vannak.
Bőr alja is van a cipőnek.

Eleanor egyik, szinte legjobban kedvelt cipője a: bokacsizma. 
Számos ehhez hasonló darabja van: katt és egy másik is katt.

29.990 Ft és csak feketében van.





9.

Végül egy fekete, egyszerű, nem túlbonyolított belerína cipővel szeretnék nektek kedveskedni.

Ahogyan észrevehettük, bár lehet különös is, Eleanor nem mindig csizmákban és magasított bakancsokban, illetve magassarkúkban jár, hanem szokott felvenni telitalpú, egyszerű balerina cipőket is.


Itt a H&M-ben is kapható mindenféle méretben.
/17.990 Ft/ (katt




Akkor most jöjjenek a szokványos Eleanor outfit-ek.

1.
Ezek a képek akkor készültek mikor El és Louis az egyik Tesco-ban vásároltak.










Egy szegecses,meleg bőrkabátot viselt, tele rejtett zsebekkel(katt).
Amit a TopShop-ban vett.
/2.916 Ft -> most akciós/

Alatt egy meleg, sötétszürkés, kapucni pulcsi volt (katt), amit az American Apparel-ben vett.
/14.000 Ft/

A pulóver alatt egy halvány rózsaszínes, fehéres, egyszerű, vékony, rövid ujjú felső volt (katt). Amit a TopShop üzletláncban vett.
/6.375 Ft/
Egy ugyanolyan szürke hatású melegítőnadrág volt rajta, mint amilyen a pulóvere is. Ezt is a TopShop-ban vette (katt). 
/1.458 Ft/
Végül egy kék, nem magasított szárú Converse lábbeli volt rajta (katt). 
/12.250 Ft/

2.
Ez a kép akkor készült, mikor Eleanor a szüleivel volt. A képen éppen az anyukájával ülnek a kanapén.

Éppen egy fehér, galléros, apró-fekete vonal mintás blúzt visel (katt), amint a Jaeger-ben vett. 

/21.870 Ft/

Alatta pedig egy egyszerű, fekete farmernadrág van. Amint a TopShop-ban vett.
De ezt egyszerűen lehet helyettesíteni is egy leggings-el is, mert az is nagyon jól tud mutatni, csak sokkal, de sokkal vékonyabb az anyaga. Itt egy TopShop féle leggings: (katt). 
/3.500 Ft/

3.
Ezek a képek akkor készültek, mikor Louis és Eleanor ellátogattak Louis szüleihez egy napra.

El egy fekete blézert vett fel, aminek az ujja ezüst színű volt, felhajtva, fel volt varrva, belülre pedig egy selymes, világítós fehér anyag van varrva (katt). 
Ezt a TopShop-ban vette.
/2.910 Ft/
Alatta egy rövid ujjú, fekete-fehér mintás felső volt, de mivel arról nem találtam linket,sem árat, ezért a szettben látható legszimpatikusabb, legjobban ide illő felsőt választottam ki nektek (katt). 
Ezt a felsőt szintén a TopShop üzletek polcain találhatjátok meg.
/4.370 Ft/ 
Végül egy fekete, fűzött, magasított lábbeli volt rajta (katt). /11.660 Ft -> most akciós/

4.
Végezetül pedig elhoztam nektek, a számomra szinte dobogós helyen álló, egyik fő kedvenc ruhámat, amit Eleanor hordott.

Ez akkor volt rajta mikor a 1D-el az VMA-n voltak, mellette pedig Danielle ült akkor.

Ez egy egyedi, Victoria Beckham által tervezett ruha. 
Szerintem lenyűgöző és csodálatos darab. 
Egyszerű és teljesen megtalálhatóak benne a letisztult vonalak, a gallérján lévő díszek és a fekete + a vajszín teszi ezt az összképet csodálatossá. Az ember ebben annyira elegánsnak és annyira, szinte különlegesnek érezheti magát, mintha szinte csak ráöntötték volna. (Katt


Volt egy olyan kérése az egyik olvasónak a FB csoportunkban, hogy mutassam meg nektek,hogy ezt az Eleanor féle hajat (lásd a képen) ,hogyan kell elkészíteni.

Szerintem nem egy bonyolult folyamat.
Egyetlen egy csatt kell hozzá, egy nagyobb. 
Plusz alul, rendesen be kell göndöríteni a hajadat.

A lényeg:
~1.lépés: Fésüld ki jól a hajad,hogy sehol se legyen gubancos, hiszen ez az ápoltság alapfoka is.
~2.lépés: Ahogyan szoktak göndörítsd be a hajadat hajgöndörítővel, vannak most már több száz videók itt az interneten a hajvasalóval való göndörítésre, esetleg mindenféle praktikák is vannak,hogy-hogyan tudod megoldani máshogy, saját kezűleg a göndörítési folyamatot. 
Itt egy nagyon jó videó, ami 2 féle házi elkészítésű göndörítést is mutat, ráadásul magyar: Katt.  
~3.lépés: Lakkozd be a hajadat, hiszen attól a loknik csak sokkal tartósabbak lesznek és szebbek is. A hajadnak is nagyon jó illata lehet,ha egy kicsivel drágábbat veszel,ami illatosított,mert a szépítkezés terén nagyon nem az olcsó termékek a jók! 
~4.lépés: Fogd le elöl a frufrudat és egyszerűen egy nagyobb részt markolj meg a hajadból, és könnyedén fogd hátra egy apró csattal, ami jól tartja. 

De itt egy videó, nem magyar, de szerintem nagyon érthető minden egyes lépés, úgy meg főleg,hogy le is írtam nektek:

Itt van három olyan hivatalos weboldal, ahonnan Eleanor az ékszereit vásárolja:
Pandora: katt.
Links Of London: katt.
Tiffany & Co.: katt.


Ezt a Fossil órát szokta hordani:  KATT!
/30.625 Ft az ára/



Ez egy Links Of London úgynevezett: Barátság karkötő. Ilyet nem csak Eleanor hord állandóan a kezén, hanem Louis is (ahogyan a képen láthatjátok). 
De még sok-sok más sztárnak is van ugyan ilyen karkötője. 


Ezek szintén Links Of  London karkötők. De én most a bal
oldalit fogom nektek megmutatni: KATT!
/2.916 Ft ->most akciós/
Eredeti ára: 29.160 Ft
Most pedig (az előző képen is láthattátok), az alsó, a jobb oldali karkötőről beszélek nektek egy keveset.
Ez ezüst, Pandora darab. Ez az alapkarkötő: katt.  /21.870 Ft/
Erre pedig, amint az alsó képkockákon láthatjátok, lehet rátenni különféle, ehhez tartozó, apró kiegészítőket is, amit a kedvedre válogathatsz össze a Pandora üzletekben. A jobb oldali ezüst fényképezőgép: katt
/8.750 Ft/
A középső Londont jelképező busz: katt
/11.660 Ft/
És végül a bal oldali,direkt töröttnek megcsinált ezüst ékszer: katt.
/7.290 Ft/


Ez egy Tiffany & Co. nyakék.
Régebben láthattuk egyre sűrűbben Eleanor nyakában ékeskedni, hiszen mostanában már egy teljesen más, egy teljesen újabb darabra váltott. Elvileg ezt a szív medál nyakláncot az egyik születésnapjára kapta. (katt
/43.750 Ft/

Nálunk is van Tiffany &Co. üzlet, így Magyarországon is betudtok szerezni belőle, ha szeretnétek.  


Itt a másik Tiffany & Co. nyaklánc.
Ez az ezüst nyakék, ami mostanában állandóan Eleanor nyakában ékeskedik.
Szinte minden szettjéhez teljesen passzol. (katt

Pontosan nem tudom kitől kapta,vagy mire kapta. De mindenki tippelhet.
Nekem is van ugyan ilyen nyakláncom, 1 éve kaptam decemberbe, a születésnapomra, én személy szerint nagyon szeretem, és nagy becsben tartom,hiszen gyönyörű.
/56.870 Ft/

Nálunk is van Tiffany &Co. üzlet, így Magyarországon is betudtok szerezni belőle, ha szeretnétek. 


Az egyes számú kettős angyalszárnyat mintázó gyűrű az Urban Outfitters egyik darabja. 

A kettes számú ezüst, "összekapcsolt" gyűrű, a Michael Kors egyik jellegzetes, egyszerű darabja. (Katt


A visszajelzés alapján ez a DIY, újított rész tetszett nektek a legjobban, aminek én nagyon-nagyon örülök, hiszen sok ilyen képre és technikára akadok a számotokra.
Ma kettő ilyen képpel és magyarázattal készültem.
Mivel eredetileg már jó időnek kellene lennie, de gyakorlatilag még sajnos nincsen, ezért is előre hoztam nektek kettő cipő átalakítást, amit otthon, házilag könnyedén eltudtok készíteni, akár egyedül is.

1.
Az ilyen "elöl másmilyen" színű cipők most nagyon divatba jöttek.  Akár egy lapos talpú akár egy magassarkú cipőnek is nagyon jól állnak. 
Ha voltatok mostanában Deichmann-ban akkor láthattátok,hogy szinte egy teljes rekesznyi ilyesmi cipőket árulnak. Csak azoknak az eleje inkább ezüst színű, és a teljes cipő színe pedig enyhén rózsaszínes, ilyen halvány lány, babaszínes mint,hogy nem fekete, esetleg valami durvább, teljesen elütő színek.  
Amint látjátok a képen is, egy fehér, egyszerű topánka az "alanyunk".

~1.lépés: Ami szükséges: 
- Egy vastag ragasztószalag, nem a vékony cellux,mert az ebben az esetben semmit sem ér
- Ecset
- Olyan színű festék amilyet szeretnél a cipődre(lásd a képen- korall szín)
- Egy nem használt, feláldozható topánka! (Fontos: ha el is rontod, ami nem olyan valószínű, de akkor is, csak olyan topánkát válassz amit nem nagyon hordasz amit fel tudsz áldozni!)

~2.lépés: Itt kicsit kitérek a topánkára.
Ha nektek nincsen, akkor be tudtok szerezni elég olcsón is egyet, ami ráadásul márkás is. A H&M polcain megtaláltok egy fajtát (fekete,szürke,lila,piros és rózsaszínben is megtalálható). Csupán csak 2.990 Ft (katt).
És van még egy topánka, ez drágább de gondoltam ezt is megmutatom nektek.
Deichmann polcain találjátok meg, 4.990 Ft (katt). 

~3.lépés: Ha megvan a cipő, akkor megnézed,hogy az elejéből mennyit szeretnél lefesteni, ha megvan akkor felette (ahol véget érjen a másik szín) leragasztod egy erős, tartós ragasztóval.
~4.lépés: Ha ezzel is készen vagy, utána a festéket kiöntöd egy kis tálkába (lehetőleg olyanba ami nem baj ha festékes lesz, egy nem használtba), aztán az ecsettel szépen, egyenletesen végigviszed, végigfested a vonalat.
~5.lépés: Utána körülbelül 1 órára esetleg 30 percre kiteszed egy olyan helyre ahol hamar szárad.
~6.lépés: Ha letelt a megadott idő, akkor behozod és a ragasztót óvatosan leszeded a cipőről, és máris készen van az ÚJ topánkád, amit régen elhanyagoltál, de ma már újonnan felveheted,mert divatossá tetted egy kis otthoni kellék segítségével!


 2.
Megint csak a mai DIY részben egy cipővel készültem nektek.
A technikája szinte teljesen ugyan az mint az elsőnek, csak ha megnézitek, a gyöngyök miatt teljesen más képet ad ki a végén, az összhatás miatt.

Ez kicsit egyedibb lesz, egy kicsit különlegesebb. Az apró gyöngyök sokasága miatt is!
~1.lépés: -Ami hozzá szükséges:

- Ragasztó (lehetőleg ne ilyen no name legyen) én ajánlani tudom a ragasztópisztolyt
- Szivacsos ecset (lásd a kettes képen)
- Vékony, nem áttetsző szalag
- Gyöngy, kedved szerint választató színnel

~2.lépés: Most is hoztam nektek hasonló cipőket, mint ami a képen van. De végül is teljesen mindegy,hogy milyen cipőn végzed el ezt a technikát. Ízlés kérdése szerintem. A Humanic díszes kollekciói között kerestem nektek pár darabot, de sajnos nem jártam sikerrel. Aztán benéztem a Deichmann-ba és találtam egy hasonlót,mindössze 2.995 Ft-ért (katt). 

Aztán áttértem egy drágább márkához ami tartós ruhákat/cipőket és kiegészítőket árul, a Bershka-hoz, találtam egy szép darabot 6.995 Ft értékben (katt). 
DE, ahogyan azt mondtam is,nem feltétlenül egy ilyen magasított sarokkal élő cipőt kell átalakítani, hanem lehet egy topánkát is.
Szintúgy a Bershka üzletekben találtam is egyet 5.995 Ft-ért, ami nagyon szép és egyszerű (katt). 

~3.lépés: Ha megvan a kiválasztott fazonú cipő, akkor tedd rá a kiszemelt szalagot, ajánlani tudom,hogy azt NE ragasszátok oda!
Hanem a két végén 1-1 kisebb celluxszal rögzítsétek oda. Mert így biztosan nem mászik el, ráadásul az a veszély sem fenyeget,hogy netán ottmaradhat a szalag a cipőn.
~4.lépés: Utána óvatosan kend rá a ragasztópisztollyal az anyagot,kend el a szivacsos ecsettel,de az helyett használhattok másmilyen, lehetőleg kicsit szivacsot is.
~5.lépés: Az elkenésnél vigyázz,hogy ne folyjon le a cipő oldalán! Utána óvatosan szórd rá a gyöngyeidet, ezek után pedig addig kend, addig formázd míg lehet,hogy mindenhova jusson az apró díszekből.
~6.lépés: Ha ez is megvan akkor, szintúgy 1 órát esetleg 30 percet hagyd száradni, és csak utána szedd le a celluxszal odarögzített szalagot. Előfordulhat,hogy a ragasztópisztolyból egy kicsi oda is ragadt a szalagra, ezért is fontos,hogy lassan, idővel távolítsuk el a cipőről.

És ezek után máris készen van. 
Egy régi, megunt cipődet tetted most ezzel sokkal divatosabbá, és így már bátran hordhatod! 



Kértétek,hogy legyen még egy kicsit több smink rész.
A kéréseteket megpróbáltam ide betömöríteni.
Nagyon sok változást nem éppen tudok mutatni nektek,mert egyszer már felhoztam ezt a témát, eléggé alaposan!

Így csak kisebb apróságokra fogok kitérni szerintem.
Kezdjük azzal,hogy Eleanor a kevés smink melett horgonyozott le, ami teljesen elég szerintem mindenkinek.
Egy apró kis szempillaspirál, szemtus, alapozó, púder, szemöldökformázó ceruza és végül egy kis vaseline.

Ezeket a kiadásokat mindössze 10.000 Ft felett megúszhatod. Ezek az Eleanor által használt termékek 100 százalékig megérik az árukat, hiszen nem,hogy jó márkák,hanem még tartósak is.



A képen mindazokat a termékeket láthatjátok amiket El használ a mindennapokban.
Nem viszi túlzásba és pont ez a szép benne!
Itt az alapozó: katt. /16.300 Ft/
Én a termékekben egy márkában nagyon megbízom, méghozzá ez a S-he.
Itt van egy s-he szemtus ami csak 2.000 Ft alatt van, és a dm-ben bárhol megtalálhatjátok (katt). 

Aztán van egy szemöldökceruza, szerintem ez nagyon fontos,hogy mindenkinek legyen, hiszen ha festeted a hajad és a szemöldököd elüt a hajszínedtől és a bőrszínedtől teljesen különbözik, akkor az nagyon rontja az összhatást és az egy nagyon nagy mínusz pont lesz a másik szemében is!
Ezért is itt egy s-he szemöldökceruza, mindenféle színben meglehet találni a dm üzletekben (katt).
Itt egy Maybelline szempillaspirál, olyan amilyet El használ, mindössze 2.310 forint körül van, szintúgy megkapható a dm-ben illetve több más helyen is (katt). 


A Vaseline egy csodás ajakápoló, ami ráadásul nagyon szépen mutatni minden nő száján (katt). 
Eleanor használ egy púdert is,amit az alapozójára ken rá,hogy ne csillogjon, ne tűnjön zsírosnak, ápolatlannak a bőre, és ezt én nektek is ajánlom! Ezt használja: katt. Nem a legolcsóbb termék, de mégis nagyon hasznos és eléggé sokáig kitart, persze ez saját magadon is múlik,hogy hogyan osztod be. Mindössze 8.680 Ft-ba kerül.

Bár ezt a részt is pár olvasó kérte,de sajnos nem tudok róla még mit írni.
A második fejezetben/részben részletesen leírtam mindent.


De aminek örülök,hogy sokan elkezdtétek megcsinálni és egyre több visszajelzést adtok nekem arról,hogy teljesen hatásos az Eleanor féle edzésterv.
Az egyik rész alatt valaki megkérdezte,hogy igazából mi is az a kitörés?
Igazából szerintem ez az egyik leghatékonyabb, legjobb gyakorlat ami a fenék formálására jött létre. A mai világban sok embernek fontos,hogy milyen is a feneke, és ez a gyakorlat sok teljesen jó erre, idővel meglátjátok majd a változást is.

De, láb formálásra is tökéletes gyakorlatnak számít.
Itt van egy videó a helyes kitörés gyakorlat elvégzéséhez: katt




Erre a részre megint csak szeretnék kitérni,hiszen egy új Eleanor kép került elő, ezzel együtt egy új Eleanor féle outfit is.
Szinte ez egy + ajándék nektek.

Ezt a képet Eleanor legjobb barátja, Max töltötte fel a tegnapi nap folyamán.
El egy divatos leopárdmintás, rövid ujjú felsőt viselte tegnap, amit a The Kooples üzletlánc egyikében vett.
(Katt)  

/29.670 Ft/
Alatta pedig egy koptatott, vintage hatású világos, szűkített farmernadrágot vett fel. Ezt a darabot a TopShop-ban vette (katt). 
/12.460 Ft/
És a szett végezetéül egy újonnan előkerült, gyönyörű karkötő díszeleg El kezén.
Ez egy Tiffany & Co. darab. És ez most csak 31.15 Ft. (katt



Ahogyan észrevettem a visszajelzéseitekből, ez az ÚJ rész nagyon tetszett nektek. Hiszen kaptam olyan kommenteket,hogy akkor ti tudjátok mit szerezzetek be a nyárra!
Nem tudom mennyire lesz "nyár",de remélem hamarosan erőteljesen felmelegedik az idő♥

Ezeket az outifit-eket, nem én állítottam, szerkesztettem elő:

1.

 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.

A következő részben:
~ 3-4 ruha összeállítás
~ Eleanor ihlette ruhák
~ Butik kalauz folytatása
~ és minden más amit itt a FB csoportban kérhettek tőle: KATT!