2013. szeptember 29., vasárnap

17.rész- Téli előkészületek apránként

Sziasztok,
169 feliratkozóm lett az előző résznél, nagyon szerettem volna elérni a 170-et is, de főleg a 200-at, így remélhetőleg az is meglesz hamarosan. Nagyon örülök neki,hogy a blog hivatalos Fb oldalában is napról napra többen vagyunk. Ott veletek nagyon sok mindent meg tudok beszélni, ami még jobb! Hihetetlen,hogy mennyire értékelitek a blogomat, a belefektetett időt, és mindent, amit itt csinálok. Az is nagyon jó érzés,hogy az elejétől kezdve, a mai napig mennyi levelet kapok tőletek. Nagyon szeretek segíteni, főleg ha a ruhákról van szó, a csoportban lévő 257 ember nagyon jól tudja az elérhetőségeimet, de most veletek is megosztanám az Ask.fm-emet itt tudtok kérdezni, tanácsot kérni tőlem a ruhákkal kapcsoltban, az egyes darabokkal kapcsolatban! (x) Most elkezdtem gondolkozni azon,hogy tulajdonképpen mindjárt itt a tél, ezért is most azzal kezdenék el foglalkozni a rovatokban is, de erre majd úgyis rájöttök a mai részből. Imádom minden egyes olvasómat, jó olvasást és böngészést nektek!♥
Puszi,Berni.

2013. szeptember 20., péntek

16.rész- Divatos dzsekik,alkalmi ruhák

Sziasztok,
napról napra többen vagyunk, aminek nagyon örülök. Első sorban is nagyon sok mindent köszönhetek nektek, olvasóknak, de komolyan mondom, és ezt nem is igazán tudom, hogyan hálálhatnám meg nektek!♥ Sok erőt adtok nekem, bátorítotok ha gond van, ha valami megcsapja a fülemet, és elmondom nektek, örülök, hogy így is mellettem vagytok.
Szerveztem/szervezek egy találkozót a WestEnd-ben, a jövőhéten, már vannak egy páran akik eljönnének, de ha valamelyik olvasóim eddig még nem tagja a FB csoportnak, a blogénak, és szeretne eljönni a találkozóra is, akkor csak csatlakozzon, vagy írjon nekem levelet, vagy írjon itt kommentben a több információ érdekében. (Csoport
Nem is szeretném tovább szaporítani a szót,mert akkor sosem hagyom abba.
Ez a rész pont a harmadik,amikor minden egyes rovatot ti kértek, és én megpróbálom ezt teljesíteni is!
Jó olvasást!
Puszi,Berni.

2013. szeptember 3., kedd

15.rész- Iskola idő,kellemes kinézettel


Sziasztok,
kicsit újítottam most ennél a bevezető résznél, de csak annyit,hogy az animáció most ide került, nem pedig egy kicsit lejjebb. Ehhez a részhez, az előzményhez főképpen csak annyit szeretnék fűzni,hogy: nagyon köszönök nektek mindent!
Hogy itt vagytok nekem,hogy napról napra egyre többen vagytok, hogy ennyien támogattok, hogy ennyien olvastok, és érdeklődtök, köszönöm nektek,hogy itt vagyok velem/ nekem.♥ És van egy rövidke kis hírem, így a bevezető részben is, hogy előző héten csináltak velem egy rövidke kis interjút amit a FB csoportba, és a Sophia blogomon meg is osztottam! Nem is húzom tovább a szót, a felesleges beszédeimet, hanem inkább olvassátok a részt, hiszen a következő bejegyzésben a ti kéréseitek lesznek teljesítve mind, már ami belefér!
Puszi,Berni.