2013. november 12., kedd

19.rész- Télies hangulat,tanácsokkal

Sziasztok,
ahogyan az előző részben olvashattátok az eltűnésemet, na,hát most úgy is térek vissza hozzátok/közétek. Amint látjátok készen van az új téli, gyönyörű szép kinézet, szebb lett mint amilyennek én magam elképzeltem, mint amilyennek én magam megírtam. 
Mivel itt vannak a hűvös, didergős napok, ezért ezentúl leginkább a téli időjárással kapcsolatos rovatokat fogok nektek hozni.
Mind a ruhákkal, mind a külsővel, mind az öltözködéssel, mind a divattal kapcsolatosan és pluszban egy kis újítást is terveztem, miszerint a magunk külső ápolásáról is szeretnék pár szót ejteni, és tippeket, tanácsokat adni minden olvasóm számára, hiszen a tél sajnos szó szerint kikészíti, kikezdi néhol a testüket. Természetesen ez nem mindenkire vonatkozik, de vannak olyan emberek, akiknek nagyon érzékeny a bőrük (jelentkezem én most itt példának), és a hideg, a dér sajnos kicsípi például a kezüket, az arcukat, az orrukat, sokkal szárazabb lesz a bőrük. De sok odafigyeléssel, és technikával ez mind megoldható,hogy ezeket elkerüljük!
Köszönöm nektek nem utolsó sorban,hogy ennyien itt vagytok mellettem és,hogy azt is megértettétek, hogy mik a gondjaim, bajaim nagyon röviden, dióhéjban amiket leírtam.♥
Puszi, Berni.

2013. november 4., hétfő

Kitartás!


Sziasztok,
ez a bejegyzés teljesen rendhagyó lesz, mert most nem egy újabb részt olvashattok, hanem egy úgymond kis szöveget, amit majd a végén remélhetőleg mindenki meg fog majd érteni, és minden egyes olvasóm pozitívumként fogja venni majd,hogy elmondom nektek ezt, és, hogy ezt őszintén megosztom mindenkivel.
Nem szeretnék nektek csalódásokat okozni, és mivel tudom, hogy sokan nem vagytok benne a blog hivatalos Facebook csoportjában, ezért is gondoltam erre,hogy most itt leírom nektek ezt a kisebb őszinte szöveget.

Remélem sokan megértetek majd, és köszönöm ha ezt elolvassátok.
Puszi: Berni.