2013. december 25., szerda

V.Ünnepi Különkiadás- DIY: Külsőleg az ünnepekre hangolódva


Sziasztok,
még mindig folyamatban van ebben a hónapban a meglepetés részek sorozata, most egy ünnepibb, kinézetre hangolódó résszel készültem nektek. 2 részen keresztül csak veletek, a stílusotokkal foglalkozott a blog, most eljött az ideje annak,hogy még jobban a szeretet ünnepére, erre a pár napra, a csodás percekre, a karácsonyra hangolódjunk, és nem minden csak az ajándékokról szóljon, ami szerintem nagyon fontos! Így remélem elnyeri a tetszésetek ez a rész is, és sokan hasznosnak fogjátok majd találni.

Puszi: Berni 
*DIY: Külsőleg is az ünnepekre hangolódva*
A mai részben csak egyetlen egy nagy rovattal készültem nektek. Mivel szinte minden családban szokás az,hogy karácsony alkalmából az egyik legszebb ruhánkat vesszük elé, próbáljuk fel és vagyunk abba az egész este alatt,ezért az sok figyelmet elvesz. És sokan nem tudják,hogy milyen legyen a hajuk, esetleg a körmük. Én ezért is készültem nektek pár nagyon jó DIY képpel, ötlettel, amit természetesen lépésről lépésre el fogok nektek magyarázni. És mivel tegnap karácsonyozott szinte mindenki, annak ellenére más-más rokon látogatásra is biztosan mentek, ahol szintúgy fontos az alkalom miatt is a megjelenés. Én például holnaptól kezdve még négy helyre is megyek a rokonokhoz, barátokhoz egyaránt. 

1. Csodás konty, pár lépésben:
~1.lépés: Amire szükséged van az elkészítésében:
~Egy nagyobb kefe
~egy kisebb fésű (lást a képen a fekete)
~hajformázó hajhab
~hullámcsattok a kontyba
~ hajlakk
~hajgumi
~2.lépés: Tedd rá a hajadra a hajformázó habot. A lépés azt mondja,hogy úgy kell de én nem tartom szükségesnek, nekem anélkül is sikerült. Majd nagyon jól fésüld ki a hajadat és egy, a hajszínednek megfelelő árnyalatú, lehetőleg egy olyan hajgumit válassz ami annyira nem tűnik ki. Aztán fogd fel lófarokba a hajadat, jó magasan. Azért fontos,hogy a lófarok magasan legyen, mert akkor a kontyod is olyan vonalban fog a végén elhelyezkedni, és figyelj arra,hogy ne legyen sehol sem púpos a hajad. Ezt a kontyot úgy a legkönnyebb megcsinálni, ha az egész hajad egyenesre van kivasalva!
~3.lépés: Ha ez is megvan, akkor egyenletesen, a lófarkon belül négy felé oszd el a hajadat, nem bírom hangsúlyozni, de arányosan tedd ezt! Majd mondjuk a jobb oldali kettő elosztáson belül az egyiket kezd el csavarni egy kézzel az aljáig, ha ez megvan akkor a másik kezeddel még mindig a jobb oldali második elosztást kezd el becsavarni, majd ha ez megvan, akkor utána fond őket egybe, kettő szálas fonással, lásd a képet:
~4.lépés: Majd ezt végezd el a bal oldalon is, lépésről lépésre. Így a végén a jobb kezedben is és a bal kezedben is lesz egy-egy nagyobb tincs a lófarkadon belül.
~5.lépés: Majd a jobb oldalt kezd el feltekerni a gumi körül a hajadat utána a bal oldalon is, és hullámcsattokkal, konty csattokkal rögzítsd azt, plusz a végén fújd le egy kis fixáló hajlakkal is. És a végeredmény ilyesmi lesz: 
2. Ünnepi köröm, három árnyalatból:
~1.lépés: Amire szükséged van az elkészítésében:
~ fehér körömlakk
~ korall színű körömlakk
~ fekete körömlakk
~ átlátszó, színtelen körömlakk
~ ha megoldható, akkor egy nagyon vékony, kisebb méretű ecset
~2.lépés: A fehér körömlakkal fesd ki először a körmödet, mint egy alapot. Ha kell akkor kétszer is átkenheted. Utána vár meg míg megszárad és egy színtelen, védő lakkal menj át rajta,hogy a fehér ne pattogjon le, mert sajnos ez a szín, ez a fajta hajlamos rá.
~3.lépés: A körmöd jobb és bal oldali sarkában, felül kezd rá a korall színű körömlakkot, hogy középen vékony vonalban érjenek csak össze. Majd ezt is kend le egy fedőlakkal. Utána pedig vedd elő a nagyon vékony, kisebb méretű ecsetet.
~4.lépés: Következik a fekete színű körömlakk. Ebből vedd ki az ecsetet és a kiválasztott, nagyon vékony szőrűt pedig tedd bele, és nagyon vékonyan, de erőteljesen azzal fesd be feketére, csak egy hajszálnyira a korall színű lakk felső részét. A körmöd jobb és bal oldalát. Lásd a képen, tényleg csak minimális vonalvastagsággal, hogy ne vegyül túlzásba,de azért mégis csak látszódjon meg. És a végén ezt is fixáljuk egy átlátszó fedőlakkal. 

Az,hogy kinek meddig fog tartani az nem csak a lakktól függ, hanem a körmötöktől, attól is,hogy mit csináltok vele,hogy mennyire bírja a körmötök és,hogy mennyire fixáltátok le teljesen, és még sok már tényezőt is figyelembe kell venni. 






2013. december 18., szerda

IV. Ünnepi Különkiadás- Stílus és megválaszolatlan kérdések


Sziasztok,
most megint egy nyeremény játék volt, úgymond a FB csoportban, amiben most öten nyerhettek. Méghozzá azt,hogy válaszolok a kérdéseikre a stílusukkal kapcsolatban és mindenki kap egy ajándék összeállítást, amit én készítek el a stílusukkal kapcsolatban egy adott eseményre például, amire kérik.
Nem igazán tudom, hogy lesz-e még ilyen lehetőség a blogon, mert eredetileg nem tervezek több ilyet, de aztán ha van rá jelezkező és sokatokat érdekelné még az efféle bejegyzések, amiben a szerencséseknek segítek, akkor lehet,hogy lesz, de ez rajtatok is múlik. Kezdjünk is bele ebbe a bejegyzésbe,mert hamarosan jön már a következő ünnepi rész is. A feliratkozóim száma folyamatosan nő, ami óriási örömmel tölt el,bár a kommentek meg eltűnnek, de ez kárpótolva van azzal,hogy ennyien olvastok és,hogy a ti szavaitokkal éljek, ennyire "imádjátok" a blogomat, köszönöm!♥
Puszi, Berni
 
*Csőke Imola Molly*: Volt olyan aki szinte bombázott a hasznosabbnál hasznosabb kérdéseivel, de te csak egyet kérdeztél,ami nem is baj, hiszen így mindenkire talán mégtöbb szó juthat.
Kérdés: Hogyan tudnám kihangsúlyozni a szív alakú aromat, úgy mint Eleanor? (Kép)
Válaszom: A szív alakú arcnak vannak hátrányai és előnyei is, mint mindennek az éltünkben. A tépett frufru kihagsúlyozza a szemet, és a csúcsos, hegyes állat fedig eltűnteti, ami zavaró is lehet. Ha az állad zavar, de nem szeretnéd eltakarni azt sem, hanem középen választod el a hajadat, ahogyan Eleanor is, akkor egy puha, lágy formát ad az arcodnak ez a haj, főleg ha rövid, ha a válladig ér és midegyik oldalon nagyon egyenletesen van levágva. De ha oldal frufrud van, és a fazonja tépettre van vágva, akkor a frufru résznél a rövid vágások szinte kiemelik az arcvonásokat, míg a hosszú tincsek fáradt, leharcoltabb vonásokat képezhetnek. Ha mégis csak a frufru mellett maradsz, a teli frufru mellett, akkor pont a szemöldöködig vágasd le, mert az keretezni fogja az arcát. Előnyössé teszi az arcot ha hullámos a hajad, és ha körülbelül a válladig ér. És végül fonat, fonat és fonat minden mennyiségben, ha különféle divatos kisebb, esetleg nagyobb fonatokat készítesz a hajadból az is nagyon előnyös az arcodnak.
 

Egy színházi összeállítást kértél és ahogyan leírtad Eleanor féle a stílus világod. Én annál is maradtam, hiszem Eleanor-nak van hasonló blézere és cipője mint ezek, de kicsit nőiesebbre, csinosabbra vettem a vonalat, ami remélem nem baj.
Egy egyszerű, mindennel kombinálható alapdarabot választottam ki, ami testhez simuló és alak formáló is egyben. A színeket direkt figyeltem és harmóniába hagytam őket, az arany, a fekete és a fehér a domináns színek. A cipő arany pántja és a táska aranyozott bevonata és a nyaklán direkt eggyezik, hiszen így a hangsúlyos az összeállítás. Direkt egy ilyen nagy, mintásabb nyakláncot választottam ki, ami szinte megkoronázza az összeállítást.


Ruha- 2.800 Ft H&M
Blézer- 10.600 Ft H&M
Cipő- 8.840 Ft H&M
Nyaklánc- 10.050 Ft Zara
Táska- 5.300 Ft H&M

 

 *Csefregi Alexandra*: Kérdés: Milyen szilveszteri buli sminket és haj viseletet ajánlasz?
Válaszom: Én mindig a szolid és természetes sminkek híve vagyok, így ezért neked is ezt ajánlom. Egy egyszerű alapozás jó lesz, ami nem üt el a bőrszínedtől. Aztán egy kis korrektor ha szükséges,bár én nem igazán szoktam alapozni. Utána egy szemhéj tus és végül a szempillaspirál, de mivel szilveszteri buliba mész, ezek szerint ezért egy pirosas színű rúzsat ajánlok neked, rá pedig kenj egy szintúgy pirosas színű szájfényt, vagy egy csillogó, átlátszó szájfényt, amitől egy vizes hatást kapsz, ami nagyon divatos. Aztán én egy egyszerű göndörített hajat ajánlok neked,ami hamar készen van, egyszerű és ha kicsit szét is megy,akkor loboncosnak fog tűnni, ami csak az előnyödre vállhat.
Kérdés: Karácsonyi rokon látogatásra milyen ruhát ajánlasz?
Válaszom: Messze laksz tőlük? Mivel karácsony lesz, és rokon látogatás ezért kicsit elegánsabbat ajánlok, azért kérdeztem most azt,hogy messze laksz-e tőlük,mert akkor úgy kell gondolkozni. Én egy bőrszoknyát ajánlok, egy fekete, szinte áttetsző harisnyával, egy piros, kockásabb ingel és egy arany nyakláncal kombináld, mert a piros a karácsony színe, és ezek a darabok nagyon divatosak külön-külön is, de együtt meg főleg. Egy oversize színben megfelelő kabáttal meg mégjobb a párosítás, hidd el nekem, meg fognak dícsérni,hogy milyen csinos vagy!
Nekem, már ha mondhatok ilyet, akkor ez az összeállítás nagyon tetszik. Egy kiemelkedő, domináns színt választottam ki, a világos rózsaszínt. A fekete-fehér színekk domináltak. Egy tyúkláb mintás alapdarab ruhát választottam ki, ami nagyszerűen A vonalú, és alakformáló. Ítad, hogy szeretsz csinosan öltözködni, ezért is mertem ehhez az összeállításhoz egy magassarkút választani, gyönyörű ezüst, csillogó, feltűnő dísszel a pántjánál. Aminek a színe megeggyezik a clutchal.
Ez egy teljesen szolid, divatos, nőies viselet.
Ruha- 9.790 Ft Mango
Blézer- 10.600 Ft H&M
Cipő- 10.610 Ft H&M
Táska- 10.087 Ft- Jimmy Choo
 
 
 
 
* Boglárka Nagy*: Kérdés: Nagyon alacsony vagyok, milyen darabokkal tudnám magamat optikailag magasítani?
Válaszom: Nagyon sok apró trükk van, amire figyelned kell, és hidd el,hogy magasabbnak fogsz tűnni. A vonalú szoknyákat és ruhákat vegyél, ha vásárolni mész, mert ez nyújtja az alakodat. Ez elrejti a kicsi vonásaidat, az alacsonyságodat és ha pluszban még V vonalú felsőket veszel fel, akkor még a felsőtestedet is nyújtják ezek a darabok. Nem azt mondom,hogy felejtsd el a rövid nadrágokat, de inkább a hosszabb fazonok ajánlottak neked, mert ez optikailag hosszítja a lábadat, főleg egy vékony övvel a derák részen, és egy magassarkúval a legjobb a számodra. De nyáron extra rövid, persze nem mutogatós rövid nadrágot és szoknyát válassz, hogy az egész lábad látszódjon, mert ha nagy részében eltakarod akkor az sem előnyös. Lehetőleg sötét színű darabokat válassz, hiszen azok karcsúsítanak a legjobban és megnyújtják az alakodat is. Minig derék részen kell megtörni az árnyalatokat a felsők terén! Ha a derekadat hangsúlyozod ki, akkor karcsúbbnak fogsz tűnni is, és ha mondjuk egy hosszabb felsőd van, egy hosszabb inged, akkor bátran tűrd be a nadrágodba, így megtöröd az árnyalatokat. A homokóra alak az egyik legszebb és legtökéletesebb forma így egy lágy esésű, gyenge, szinte lepel ruha a legjobb választás. Az egyszínű darabok egy kis övvel a derék részen nagyon előnyösek is.
Kérdés: Mivel tudok egy szettet feldobni, egyedivé tenni?
Válaszom: Saját magaddal, egy általad készített darabokkal, különféle nyakláncokkal és díszes kiegészítőkkel. Mondjuk ha varrsz egy zsebre csipkét, és efféle apróságokkal is.
 
Most szombatra kértél egy összeállítást egy családi, karácsonyi koncert eseményre. Mivel láttam,hogy van egy ilyen ruhád, múltkor vettem észre, így arra gondoltam, hogy ezt választom most is, és ezt kombinálom össze pár darabbal. Ez egy A vonalú ruha, pont olyan ami neked ajánlott, hiszen ez kicsit megnyújtja az alakodat és magasabbnak fogsz tűnni. Kék színt vittem bele a szettbe most. Egy oversize fekete kabátot és egy áttetsző, fekete harisnyát ajánlok még a szett tökéletesítéshez. Nyakláncot direkt nem tettem hozzá,mert a számomra az már kicsit sok lenne. Egy denim farmerkabátot néztem ki, amit direkt színben kombináltam egy kígyóbőr mintás táskával is. Fekete, magasított sarkú bokacsizma pedig természetes ehhez az összeállításhoz.
Ruha- 7.075 Ft H&M
Dzseki- 17.400 Ft Mango
Táska- 65.040 Ft Michael Kors
Cipő- 8.840 Ft H&M
 
*Horváth Dia*: Kérdés: A kérdéseim pedig olyanok lennének, hogy duci alkat vagyok, emiatt szégyenlős vagyok, nem szeretek szoknyát hordani, viszont szeretném hangsúlyozni a nőiességem. Milyen ruhákat/kiegészítőket tudnál ajánlani ehhez? És ha mégis ruhát/szoknyát kéne felvennem, milyen fazonúak állnának előnyösen?:)
Válaszom: Tisztázzuk, attól,hogy teltebb alakod van, nagyon csinos és vonzó is lehetsz, ezt sose feledd el,mert lány vagy, minden adottságod megvan hozzá! A sötét színeket válaszd inkább a ruhákkal kapcsolatban,mert vékonyítanak. Amit az előtted lévő lány kérdezett, az első kérdése, neked is pont ezeket tudom ajánlani, igen, a szoknyák terén is, olvasd csak el.


 Egy templomi ünnepségi összeállítást kértél. A stílusodat figyelmeb is vettem, és azt is,hogy szeretnél azért nőiesebben öltözködni, figyeltem direkt az alakodra is, direkt fekete, karcsúbb ruhákat is választottam ki. Inkább a fekete és a fehér dominál a szettben, ami szerintem nem is baj. Mivel templomba mész, ezért a szolid elegancia dominál, én személy szerint nem igazán járok templomba, de gondolom azért ez jó összeállítás.
Egy sima fehér blúzt ajánlok, fekete mintázattal. Fekete oversize kabáttal és sima, fekete csőszárú nadrággal a legjobb. A cipő meg egy nagy különlegesség szerintem, ami ékesíti a szettedet.
Blúz- 4.600 Ft H&M
Nadrág- 7.075 Ft H&M
Kabát- 8.845 Ft H&M
Táska- 3.530 Ft Pull&Bear
Cipő-
 63.670 Ft Miu Miu

*Pámer Dia*: Kérdés: Egy lazább öltözékhez (farmer,pulcsi) milyen kiegészítőket válasszak?
Válaszom: Én egy arany nyakláncot ajánlok ami bővel elég egy szettbe. Ilyesmi apróbb darabokat, karkötőket, kisebb fülbevalókat.
Kérdés: Milyen színek állnának jól a szőkésbarnás hajamhoz,illetve a zöld szememhez?|
Válaszom: Ezt egyszer az egyik bejegyzésben már le is írtam, meg is kerestem neked: Katt.
 
 Egy karácsonyi összeállítást kértél tőlem, és mivel azt írtad, hogy kicsit fiúsabb a stílusod ezért azon a vonalon maradtam, de mégis próbáltam egy kis színt is belevinni, hiszen mégis csak egy ünnepre lesz a szett. A bordós,barnás színt komináltam, ami szerintem nagyon jó lett, főleg a karácsony hangulatára figyelemmel voltam. Egy sim fehér pánt nélküli blúzt választottam ki, fölé meg egy piros, mintás blézert választottam. Mivel a stílusod fiúsabb vonal felé húzódik, ezért is egy ilyen testhez simuló, csőszárú, koptatott nadrág volt a legjobb szerintem. A barnás bokacsizma pedig csak felfele viszi az összeállítást.
Blúz- 7.075 Ft H&M

Blézer- 14.150 Ft Pull&Bear
Nadrág- 10.160 Ft H&M
Táska- 17.415 Ft Mango
Cipő- 10.610 Ft H&M
 
 


2013. december 15., vasárnap

III.Ünnepi Különkiadás- Eleanor féle karácsonyi ajándékok


Sziasztok,
ma egy Eleanor féle karácsonyi ajándék ötlet részt terveztem, minden családtag és barát számára, hiszen sokan nem tudják pontosan,hogy mit vegyenek a szeretteiknek, vagy esetleg a jobbik esetben van elképzelésük csak sajnos nem találják meg a megfelelő helyen sem. Így ezálltal szeretnék nekteksegíteni és mivel Eleanor-al foglalkozik a blog, így olyan ajándékokat keresek, mutatok meg nektek amiket ő szeret, amik nagyszerű meglepetések lehetnek a karácsonyfa alatt mindenki számára.
És ne feledjétek, még mindig tart a Különleges Ünnepi hónap és a részek, ez is egy olyan. A FB csoportban mindent megtaláltok róla!  És nem utolsó sorban nagy örömmel tölt el az, hogy ennyire vájátok folyamatosan az újabbnál újabb részeket és azt is köszönöm,hogy ennyien olvastok!♥ Jó olvasást most is mindenkinek.
Puszi,Berni.

2013. december 11., szerda

II. Ünnepi Különkiadás- Stílus találás 2.

Sziasztok,
itt az előző rész folytatása, amiben a maradék kettő nyertes lány stílusát mutatom be egyes rovatokon belül, plusz válaszolok az adott kérdéseikre. Nem szeretnék magyarázkodni, és sajnálom,hogy erre a hétre esett ez a poszt megírása/elolvasása, de a 18.születésnapomat ünnepeltem a hétvégén és leginkább a barátaimmal, a családommal, de főképp saját magammal voltam elfoglalva, remélem megértitek, de kezdjünk is bele a részbe. Hiszen hamarosan folytatódik a meglepetések hete a blogon!
Puszi,Berni. 

2013. december 3., kedd

I. Ünnepi Különkiadás- Stílus találás

Sziasztok,
mivel hamarosan itt a karácsony, ami a szeretet ünnepe és én nagyon szeretem minden egyes olvasómat, amit nem igazán bírok folyamatos jelleggel hangoztatni, ezért is egy különkiadásos résszel készülök nektek. Ami nem csak a maira igaz, hanem több héten át, december vége felé mindegyik napra ugyan úgy fog vonatkozni! Minden héten megpróbálok legalább 2 ÚJ résszel jelentkezni a számotokra. 
A mai lett az első ilyen különleges rész, amiben azt a lehetőséget/ azt a meglepetést találtam ki azoknak, akik a FB csoportomban tagok (302 olvasó),hogy kihúzok 3 nevet akik jelentkeztek erre a bejegyzésre, erre a lehetőségre és vagy személyesen egy találkozó által vagy interneten keresztül fogom kisorsolni,hogy kik azok akiknek a stílusok kialakításával kapcsolatban minden téren segítek. BŐVEBB információkért olvass bele.
Puszi, Berni.