2014. február 13., csütörtök

20.rész- 2014 divatvihar első fele


Sziasztok,
nem igazán van minden részhez mondani valóm, meg sokszor keresem a szavakat. De most annyit szeretnék veletek megosztani első sorban,hogy egyre több a megtekintések száma, egyre nagyobb az olvasói kör, mind itt a blogon a feliratkozók száma, mind a csoporton belül, ahol napról napra akár 5 emberrel nő a létszám. Köszönöm nektek,hogy ennyi mindenki ide téved, hogy a rendszeres olvasóim ennyi mindenkinek ajánlják a blogot, mert már ilyennel is találkoztam. Köszönöm,hogy olvastok, hogy kíváncsiak vagytok rám, az írásomra, a blogomra!♥ Ennél felemelőbb érzés nincsen, ha az ember blogját ennyien szeretik, és ki tudja még mennyien fogják! Páran már kértetek tőlem levélben is bővebb elérhetőséget, ezért itt vannak: FB csoport| Instagram| Ask.fm| FB Eleanor oldal| Twitter| Tumblr 
Ennyi lenne ez a kis bevezető mára, jó olvasást nektek, mert visszatérek az eredeti, nem ünnepi kiadásos felállásba. 

Puszi,Berni. 

Ez a kép december 26-án készült, a Cannes-i repülőtéren. 

Eleanor egy Moto, sötétkék Vintage stílusú, csípőig felhúzott cső szárú farmernadrágot viselt aznap. A TopShop-ból. (Katt)
/14.500 Ft/
Sajnos a felsőjét a kabáttól nem láttuk, így azt nem tudom nektek bemutatni most. Egy TopShop, overisize, sötétszürke, hosszított kabátot viselt. Amin egyetlen egy gomb van csak, lenge, leginkább tavaszias viseletnek ajánlott.
Egy kötött, világos szürke sapkát vett fel, ami egy TopShop darab. (Katt)  /5.800 Ft/
A szett végezetéül egy csodás, lakkos Zara bakancsot vett fel. Lenyűgöző darab! És a szokásos, kisebbik Mulberry sötét, bőr táskáját választotta a szetthez. 

Ez a kép akkor készült, amikor Eleanor, Louis, Timothy és Elle egy hosszabb hétvége alkalmából kiruccantak Franciaországba síelni egyet. 

Ami nekem nagyon nem tetszik ebben a szettben, és ami miatt Eleanor választását sem értem, az a fekete Converse cipője. Vékony, tornacipő, hó van, írtó hamar átázik. Nálam ez ilyen WTF választás volt! Nem ajánlom senkinek sem,hogy ilyen cipőt válasszon ebben az időben, főleg ne ilyen alkalomra. (Katt) /18.500 Ft/
Igazából a kabát választást sem értem, hiszen nagyon vékony, de biztosan rendesek aláöltözött. Ez egy fekete, bolyhos, műszőrzetes TopShop oversize kabát. (Katt) /Az eredeti ára: 35.140 Ft, de mivel most javában tartanak a leárazások így a kabát jelenlegi ára: 18.000 Ft/

És a szett végezetéül egy szintén színben harmonizáló, megegyező nadrágot vett fel, ami direkt a síelésekre van kialakítva, ez egy The North Face nadrág. (Katt)  /22.300 Ft/
~ Eleanor telefon tok ~
Ez a rovat az egyik olvasóm kérésére lett beletéve ebbe a részbe, így most bemutatnák nektek pár Eleanor tokot, ami a telefonja háttereként láthattunk nem is egyszer.
1.
Már nem igazán lehet sajnos ilyen tokot kapni iphone 4-re, ezért nagyon keresgélés után nehezen, de sikeresen rábukkantam erre az oldalra, ahol még az utolsó darab ilyen tokokat meg tudjátok rendelni. (Katt
És itt csak 2.250 Ft, a postaköltség meg ilyenek az nem tudom,hogy van-e. 

Ha bővebb információk érdekelnek titeket, akkor csak nézzetek utána a linken, és írjatok a hirdetés feladójának. 
2.
Ez az utolsó telefon tok, ami szintén iphone 4-re van. Ez egy Vintage darab, méghozzá Eleanor a Cath Kidston-ból rendelte. 
Sajnos csak az oldal hivatalos online webshop-ját találtam meg, és a tok nagy valószínűséggel valahol az oldalon is van, így árat és pontosan linket nem tudok most nektek adni, csak ezt: (Katt). 

~ 2014 divatvihar ~ 
Volt köztetek olyan aki ask.fm-en is kérdezte tőlem,hogy idén mik lesznek a divatos cipők, számomra ez egyértelmű volt: bokacsizmák, csattok, ezüst/arany díszítések, fények, hegyes orr, kicsi sarok, magas talp és még sorolhatnám. Én is csak azért tudom, mert sok divattal kapcsolatos dolgot követek, szeretek. Eleanor-nak is vannak olyan cipői amik 2014-ben is divatosak lesznek, de szerintem lássunk is pár csoportot, pár olyan alapdarabot, amelyek idén divatosak lesznek, remélem mindenkinek elnyeri a tetszését.

Ez Eleanor összes cipője, amit eddig láthattunk egyaránt rajta és a szobájában is! De akkor most a felső sortól indulnék és balról, és felsorolnám nektek a cipőket, adnék linket és amelyikhez tudok, írnék árat is. 
1 CHURCH'S shoes-43.200 Ft/2 Kurt Geiger shoes-116.000 Ft/3 UGG shoes-60.450 Ft/ 4 Hunter shoes-60.450 Ft/5 TopShop shoes- 24.800 Ft/6 TopShop shoes-21.700 Ft/7 Selfridges&Co. shoes-71.300Ft/8 Jeffrey Campbell shoes- 35.630 Ft/9 TopShop shoes- 7.400 Ft/10 TopShop shoes- 26.350 Ft/11 TopShoes KOKO shoes- 12.400 Ft/12 Office shoes- 7.440 Ft/13 Office shoes- 14.260 Ft/14 Converse shoes- 17.000 Ft/15 TopShop Molton shoes-3.720 Ft/16 Vans shoes- 10.970 Ft/17 Converse shoes/18 TopShop shoes- 13.600 Ft/19 ASOS shoes- 8.610 Ft/20 Converse shoes- 21.700 Ft/21 KEDS shoes- 27.000 Ft/22 Office shoes-4.960 Ft/23 TopShop shoes- 3.100 Ft/24 Angry Bird shoes /25 Superga shoes- 13.000 Ft 
Ennyi lenne Eleanor cipői rovat, de sajnos nem találtam az összesre linket, így csak 25 darab cipőt sikerült felsorolnom nektek. DE, most nézzük 2014 divatos lábbelijeit: 
1. Sarok:
Ez a fazonú lábbeli az idei nyár, tavasz, ősz, tél és sorolhatnék mindent, de az egyik legnagyobb divatja! Sokak furcsán tekinthetnek ezekre a fazonú cipőkre, hiszen eddig csak tűsarokkal és éktalpú formában volt látható az efféle "szandál", de mára már ebben a stílusban is nagyon divatos lett.
Az arany szín, és az élénk, feltűnő színekben mégjobban csak hódítanak 2014-ben!
Természetesen egyedivé, és különlegesebbé is teheted egy-két kiegészítővel, nagyobb, feltűnő, arany díszítésekkel, ahogyan ezt Dolce & Gabbana is tette az idei évi kollekciójába, nem hiába mondom mindig, hogy a nagyobb divattervezőktől kell ellesni pár apró kis trükköt, hogy egyedivé, és divatosabbé tegyük a ruhatárunkat. 
2.Kifinomult talpak, kifinomult darabokkal:
Ez egy Anna Sui által tervezett 2014-es lábbeli. Font az efféle fazonokról láthattátok az egyediesebb megfogalmazásomat ebben a második pontban. Amint láttátok az első pontban a vastag sarkak divatosak, le sem tagadható, de egy kicsit átalakítva született meg ez a haljáró fazon is. Egyszerre kifinomult és egyszerre vadabb, mégis nőiesebb formákban is kaphatunk/láthatunk efféle cipőket. Minden stílusirányzat megtalálhatja a magához illő haljáró fazonú lábbelit, ebben biztos vagyok.


3. Az orr a lényeg:
A cipő orrformát sem lehet ám 2014-ben sem elhanyagolni, hiszen a hegyes orr nagyon divatos most is! Néhány évvel ezelőtt inkább a balerina cipőkhez hasonló lekerekített orrú fazonok voltak a divatosak, mind a lapos sarkaknál, mind a magassarkúkban egyaránt, de mára már inkább a hegyes orr újra a nőies, a hódító divat mint a 80-as években. 
Azzal szerintem meg sokan nincsenek tisztában, hogy ennek a gyönyörű fazonnak sajnos vannak hátulütői, méghozzá az,hogy minél hegyesebb, annél kényelmetlenebb a viselése. De ahogyan a 80-as években is eltűrték a nők a divat, a csinosság és a tetszés miatt, így szerintem, és amint látjuk nagyobbnál nagyobb divattervezők szerint is sokan fogják hordani ezek ellenére, mert ennek is van ám egy optikai öröme. Főleg az alacsony lányok számára, de előszeretettel hordják a magas lányok is, mert nagyon nyújtják a lábakat, amiket nagyon sok nő szeretne elérni, és akár egy ilyen cipővel is sikerülhet neki!
4. "Nyitott tér":
Én az efféle cipőket csak úgy halkan megjegyezve "nyitott tér"-nek hívom. Az egyik kedvenc lábbeli fajtám az ilyen, az átlátszó anyagúval az élen. Szerintem nagyon extrém, nagyon nőies, és a leg letisztultabb darabokat lehet belőlük elővarázsolni a divattervezők csodálatos kezei által! 
A mélyen kivágott, nagyon nyitott, apró, vékony anyaggal, pántokkal tartott cipők is divatosak 2014-ben. Az efféle cipők mindig egy magas sarokkal mutatnak a legjobban, így nehézkes benne a járás, de mint látjátok ebben a pontban is visszaköszön az első pont a rovaton belül, így az ilyen sarkak szinte már alapnak számítanak a cipők megálmodása terén is mindenki számára, így az ilyenekre épülő darabokat érdemes szemügyre venni, és megvenni.
5. Sport, extrém sarokkal:
Sokan inkább sportosak, és sportosan, lazán, kényelmesen szeretnek öltözködni, de attól még lehetnek felettébb nőiesek is, hiszen 2014-re (is) a Tommy Hilfiger kidobta a sportos, nőies lábbeliket a kifutókra, amit most ebben a pontban a képen is viszont láthattok. Így a lapos talpú tornacipők, egyszeriben csak a sportos fazonból átváltottak a nőiesebbre!
Az idei szezonban nagyon kedvelt darabok lesznek, és egy sportos, mégis elegáns lány gardróbjában egyszerűen elengedhetetlen darabnak mondják magukat, hiszen nagyon kényelmesek is. Megjelenhetnek ezekben a lábbelikben a fényes díszítések, a fényes anyagok, a neon színek tömkelege, az élénkség és a vidámság is egyben! 
~ Eleanor ihlette~





4 megjegyzés:

  1. Első kép,december 26.-a szülinapom!:DD amúgy ez is mint a többi nagyon jó lett,köszönjük;))<3

    VálaszTörlés
  2. Szia!:)
    Nagyon boldog lettem, amikor láttam, hogy új rész van, minden nap izgatottan vártam, hogy az új fejezetet olvassam. :)
    Nem rég találtam rá a blogodra, de kétség nélkül az egyik kedvencem lett. :)
    Amikor directioner lettem, akkor az1D barátnők közül El-t "ismertem" meg először, így hát Ő nekem nagyon szimpatikus lány.
    Szeretem ezt az oldalt, mert nagyon sok mindenben segít, és igazán jól megmutatja El stílusát, amit nagyon szeretek.
    Sok tanácsodat megfogadtam, és szerintem láthatóan javult a "stílusom". Picit furcsa lehet, de a telefonomon több kép is van lementve a szettekről, így még ha nincsenek is olyan ruháim, mint Eleanor-nak, hasonló ruhadarabokkal máris nagy segítség, főleg, amikor suli előtt képtelen vagyok dönteni, hogy mit vegyek fel reggel.
    Szóval köszönöm, hogy írod ezt a fantasztikus oldalt. <3
    Pay.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Hú, már epekedve vártam az új részt, örülök, hogy megalkottad! :) Nagyon tetszik ez is, mint a többi, főleg, hogy nem csak Eleanor stílusával foglalkozol, hanem tanácsokat is adsz az embereknek az alap divatról.:) A 'sarok' pont tetszett a legjobban, hát én egyszerűen imádom az ilyen Chanel beütésű szandikat, mindenki büszke lehet magára aki ilyen csodákat tervez. :) Ha van időd megleshetnéd a tumblr-m, kíváncsi vagyok hogy tetszik! http://especialandbeautiful.tumblr.com/
    puszi, így tovább! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!:)
    Díj nálam!:)
    http://darkturn.blogspot.hu/p/blog-page.html
    Pay.

    VálaszTörlés